2.3
2.3
Bug
Hon är något av en white trash-kvinna boende på ett sjaskigt motellrum. Han är en främling som dyker upp tillsammans med en av hennes väninnor. När väninnan går blir främlingen kvar. Sakta men säkert byggs en relation upp mellan white trash-kvinnan och främlingen. Fast det finns två problem: kvinnans ex-make som just har muckat från kåken, samt lössen som tycks dyka upp från ingenstans.
Originaltitel | Bug |
Regissör | William Friedkin |
Manus | Tracy Letts |
Genre | Drama, Thriller, Skräck, Science Fiction, 2000-tal |
Skådespelare | Ashley Judd, Michael Shannon, Harry Connick Jr, Lynn Collins, Brian F O'Byrne |
Jag tyckte den var rolig
Fullständigt urusel!
Ja visst, skådespelarna sköter sig väl. Men handlingen, storyn... som borta med vinden. Vill du slänga bort en filmkväll med en usel film så sätt på denna.
Bra skådespeleri. Bra porträtt av psykos.
Härlig film som får en att tänka efter rejält. Inte den sorts film jag hade väntat mig men helt klart intressant. Ledde till många diskussioner efteråt. + För ett bra skådespel. Också ett bra Foto. STARK 3a
Bra porträtt av patologiskt vansinne. Pjäsen känns ännu mer intressant
Kryper in under skinnet på en efter ett tag. Precis som de påstådda krypen i filmen. Det antyds tidigt i filmen vad som komma skall och det efterföljande dårskapet är en logisk slutsats.
Jag gillar första halvan av filmen, men den andra spårar tyvärr ur för mycket för min smak.
Kass!
rätt fet