Bullet Train

Fem lönnmördare som befinner sig på ett höghastighetståg upptäcker att deras respektive uppdrag har något gemensamt.
Originaltitel | Bullet Train |
Regissör | David Leitch |
Manus | Zak Olkewicz |
Genre | Komedi, Action, Thriller, 2020-talet |
Skådespelare | Brad Pitt, Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Andrew Koji, Hiroyuki Sanada, Michael Shannon, Sandra Bullock, Bad Bunny, Logan Lerman, Zazie Beetz, Masi Oka |
Gillar den! Rolig och underhållande action... en befrielse efter att ha tittat på Barbie.
Ändrar från en trea till en tvåa, lite väl utdragen. Tänk er en hybrid mellan "Mordet på Orientexpressen" och "Fight Club". Lite den humorn med Brad Pitt igen. Snabb action och bra med våld. "Humorn" i filmen är för låg, men som helhet är det inte långa utdragna scener iaf, men den tar ju aldrig slut heller.
Den visuella stilen känns alldeles för digital för att väcka någon form av beundran. Manuset är väldigt tramsigt, men bjuder på några skratt. Ultravålds-komedi med noll originalitet, men inte olidlig. Stark tvåa.
Skön film med Tarantinovibbar. Bra skådisar där Pitt briljerar. Snygga actionscener och skön humor. Visst är filmen helt ologiskt men nästan ett visuellt mästerverk.
Verkligen en plågsamt självmedveten film. Den vill ju vara cool, kul, smart och Tarantino, men det enda den blir är väldigt ansträngd. Det är trötta karaktärer och trista skådespelare (jag kan möjligen uppskatta Joey King lite), och den visuella stilen är högst ocharmig. Det finns nog kanske en och annan idé som hade kunnat vara bra i en bättre film, men här finns helt enkelt aldrig några förutsättningar för något annat än dynga
På rätt humör kan denna hysteriska Guy Ritchiekopia träffa rätt. Svagt betyg.
Hamnar på "se om"-listan. Lite väl mkt Guy Ritchie-humor för att det ska passa mig. Grundstoryn känns dock intressant.
Underhållande, ett stort plus för att filmen var oberäknelig och imponerande rollista.
Kul och underhållande actionfilm med en charmig Brad Pitt i huvudrollen.
Det är ju väldigt underhållande trots allt.