Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Bulworth


Senator Jay Bulworth är säker på att hans politiska karriär är slut. Han tecknar en enorm livförsäkring och hyr en lejd mördare - som ska skjuta honom själv. Väl medveten om att han snart skall dö, gör Bulworth det ingen annan politiker har gjort tidigare: han börjar tala sanning. Samtidigt blir senatorn fullständigt förälskad. Nu vill han plötsligt inte dö längre, men mördaren är redan beställd...


Originaltitel Bulworth
Regissör Warren Beatty
Manus Jeremy Pikser, Warren Beatty
Genre Drama, Komedi, Romantik, 90-tal
Skådespelare Don Cheadle, Halle Berry, Warren Beatty, Oliver Platt, Sean Astin, Jackie Gayle, Graham Beckel, Nora Dunn, Joshua Malina, Laurie Metcalf, Paul Sorvino, Jack Warden, Michael Clarke Duncan, Isaiah Washington, Christine Baranski
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 838
Filmnummer 3770

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Krille80
2014-12-27
Det bästa som denna film efterlämnat efter sig är den suveräna låten "Ghetto Supastar (That Is What You Are)" av Pras, Ol' Dirty Bastard och Mya. Annars är väl denna film inget som man aktivt arbetar för att återvända till även om jag nog hade suttit kvar om den hade dykt upp på TV en kväll. Den var trots allt helt Ok första gången jag såg den men något nytt under solen bidrog den inte direkt med. Warren Beatty är bra och det finns några guldkorn i birollerna.
Dutch
2013-09-12
Bra underhållning och en speedad Beatty.
Xenox
2012-07-20
Den var väl inte särskilt rolig.
johan93
2012-01-09
3+. Väldigt rolig stundtals
need_sleep
2011-09-24
Jag satt och vägde mellan en 3:a och en 4:a... men till slut vann 4:an. Jag tycker den är kul, har en hel del ironi och Halle Berry avgjorde :-)
johansk8
2011-07-18
Drömfilmen för vilken konspiratoriskt lagd socialist som helst. Otroligt rolig när Warren Beatty hänger på gettoklubbar.
W.Andersson
2009-11-15
"You know you ma nigga!"... Fy fan vad krystat... Stel och inte särskilt rolig film... Det är inte fem öre gangsta i Halle Berry...
Blink182
2008-09-24
Finns en del roliga och bra scener i den här filmen. Halle Berry är inte lite fin heller.
ninja
2008-05-30
Jag tycker nog helt tvärtom, syltkatt. Jag har aldrig varit med om en film som känns så daterad redan efter 10 år. Pluspoäng dock för den osannolikt stereotypa framställningen av svarta.
syltkatt
2008-02-23
Det jävliga är ju att det mesta som sägs är sant, än idag, 10 år efteråt. Jag tycker att humorn är helt underbar på vissa ställen och jag kan egentligen inte komma på ett enda ont ord om filmen, lätt sevärd!
Visa äldre kommentarer »