Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Burke & Hare


Löst baserad på den sanna historien om de berömda mördarna Burke och Hare. Vi får följa duon när de i 1800-talets Edinburgh påbörjar sin mycket lönsamma verksamhet med att förse den medicinska forskningen med kadaver. Det enda frågan är var de ska få tag på kropparna...


Originaltitel Burke and Hare
Regissör John Landis
Manus Piers Ashworth, Nick Moorcroft
Genre Komedi, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Simon Pegg, Andy Serkis, Isla Fisher, Tom Wilkinson, Tim Curry, Ronnie Corbett, Jessica Hynes, Christopher Lee, Pollyanna McIntosh, David Schofield, Bill Bailey, David Hayman, Hugh Bonneville, Michael Smiley, Christian Brassington, Reece Shearsmith
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 485
Filmnummer 85491

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Gigi1943
2015-02-16
Mycket humor mitt i all bedrövelsen, jisses!
Krille80
2015-01-08
Underbar! Detta ord är nog det mest passande till denna film för mig. De underbara karaktärerna, den underbara handling, den underbara brittiska humorn i kombination med underbar svart humor och underbara skådespelarna som Simon Pegg, Andy Serkis, Isla Fisher, Tom Wilkinson, Bill Bailey, Tim Curry, David Hayman, Jessica Hynes, Ronnie Corbett och Christopher Lee gör detta till en film man måste se, om jag får bestämma. John Landis regi är dessutom underbar.
KyLLo
2014-06-14
Töntig för att vara brittisk.
SilkyMoll
2014-03-10
Helt okej som underhållning betraktat.
RunRiot
2014-01-26
Den börjar lovande men blir sen platt som en pannkaka och jag tappade intresset rätt fort trots vissa roliga skämt.
Scrapop
2014-01-24
Bra skådisar och intressanta miljöer. Alltid kul att se filmer som utspelar sig i Storbritannien på 1800-talet. Filmen börjar väldigt bra men blir tyvärr lite fånig då och då. Betyget blir självklart ändå godkänt.
martineden
2013-12-31
[rek. 3] Blir uppriktigt förvånad över hur negativ alternativt ljummen kritik denna svarta komedi fått. Ett träffsäkert manus som får dynamiskt liv i Landis händer. En mycket fin dynamik mellan humor och skräck. Fina skådespelarinsatser och roliga cameos (Christopher Lee, Ray Harryhausen etc.) Pegg och Serkis har mycket bra kemi. Mycket bra! 4.
idaho1981
2013-11-05
Grymma skådisar och häftig miljö, så jag hade förväntat mig mer eller bättre. Det faller tyvärr lite platt och man bryr sig inte så mycket om vad som händer med karaktärerna. Men go underhållning för stunden är det.
Laserkanin
2013-01-26
En av de absolut långtråkigaste filmer jag sett. Det händer absolut inget alls, det enda som är roligt är om man vill se hur det ser ut i Edinburgh.
Gordyal
2012-07-21
Charmig och lite annorlunda komedi, som dessvärre fjantar till sig ibland. Men till största del är det alldeles lagom av det mesta. (8/15)
Visa äldre kommentarer »