Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Burn Notice: The Fall of Sam Axe


Sam ställs inför krigsrätt på grund av ett militärt uppdrag i Colombia som gick snett. Man följer Sams version av händelseförloppet. En spinoff-film baserad på karaktären Sam Axe från den amerikanska tv-serien "Burn Notice".


Originaltitel Burn Notice: The Fall of Sam Axe
Alternativ titel The Fall of Sam Axe
Regissör Jeffrey Donovan
Manus Matt Nix, Greg Hart
Genre Drama, Kriminalare, Mysterium, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Bruce Campbell, Kiele Sanchez, RonReaco Lee, Pedro Pascal, Ilza Rosario, Chandra West, Kepa Amuchastegui, John Diehl, John Ales, Brendan O'Malley, Lenny Clarke, Alex Fernandez
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 72
Filmnummer 89906

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Gordyal
2019-04-18
Total Bruce Campbell show. Serien har jag inte sett, men filmen är rätt så medioker. Däremot är Campbell gränslöst cool och levererar fantastiska enradare i parti och minut med sin oefterlikneliga timing, så det är bara att kapitulera. (9-/15)
Robkiller
2018-11-10
Har väl inte sett tv-serien och filmen som sådan var väl inget speciellt... men hela upplägget bygger på Bruce Campbells karisma, och det fungerar, han är lika stenhård som vanligt.
Krille80
2015-11-07
Mellan den fjärde och femte säsongen av den mycket underhållande och sevärda Tv-serien "Burn Notice" fick Bruce Cambells karaktär "Sam Axe" sin egna TV-film. En TV-film där dess största tillgång utan tvekan är Bruce Cambell. I övrigt är detta en TV-film i lågbudgets tecken med ett ett ooriginellt och oinspirerat manus och mindre kompetenta skådespelare. Trots detta så känner jag mig generös och ger ett godkänt betyg. 2+
Grillo
2013-09-25
Rätt så kul men klart man blir påverkad för att man gillar Sam Axe i tv-serien, antagligen mer än om man är ett Campbell-fan. Visst är historien egentligen inget speciellt men underhållningsvärdet och de små detaljerna fixar trean.
Zahmel
2012-10-10
Såg den här filmen igår. Blev väldigt besviken tycker att serien är riktigt bra och karaktären Sam Axe är en stor anledning till att jag gillar serien så mycket. I filmen så levererar Bruce Campell men det tyngs ned av ett dåligt manus,usla medspelare och en låg budget. Riktigt synd för att det hade kunnat bli riktigt bra.
WederLight
2011-09-06
Man bör ha sett serien för att få ut nöje av detta. Mitt betyg höjs av att jag gillar Sam ifrån serien. Som fristående film var den inte särskilt bra.