Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Burn Up


En film om det höga spelet bakom en miljökatastrof. Den internationella oljeindustrin ställs inför en serie avslöjanden och våldsamma händelser som sliter isär vänskap och politiska lojaliteter. Samtidigt som Tom hastigt blir ny styrelseordförande i Arrow Oil, mördas ett team geologer i Saudi-öknen. Masud tar ensam hand om en mycket brännbar hemlig forskningsrapport. För att vässa miljöprofilen har Arrow Oil tillsatt Holly som ansvarig för förnyelsebar energi, men vet inte att hon är miljöaktivist och infiltratör. En ung kvinna bränner sig till döds i protest mot Arrow Oils miljöförstöring i hennes hemland och Tom börjar inse sin makt över liv och politik. Masud beslutar överlämna sin brännbara rapport till Tom vid FN-konferensen i Calgary om Kyoto2-avtalet. Tom och Mack spelar båda under täcket med kompanjoner och sympatisörer från varsin sida i debatten. Ländernas representanter byter fot allteftersom buden om diverse bidrag höjs. Mitt i allt detta svävar både Masud, Holly och Tom i livsfara.


Originaltitel Burn Up
Regissör Omar Madha
Manus Simon Beaufoy
Genre Drama, Mini-serie, 2000-tal
Skådespelare Bradley Whitford, Rupert Penry-Jones, Marc Warren, Neve Campbell, Sandrine Holt, Barb Mitchell, San Shella
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 78
Filmnummer 69176

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer2011-09-24
Luckor i manuset är bara början.
skitbad
2011-06-27
Ämnet är väldigt intressant och den har vissa positiva aspekter så 3:an är inte så långt borta, men samtidigt borde den kunnat bli så mycket bättre än hur det slutade.
brygge
2010-01-01
ett ämne som intresserar mig och därför är jag fängslad, men fan va mycket luckor och delar i manus som stör och irriterar mig...
Settra
2009-07-03
Skräp.
Zebulonm
2009-06-30
Tycker den var riktigt bra....