nya casino utan svensk licens

1.7

Cabin Fever 2: Spring Fever

En skolbal hotas att förstöras på grund av ett dödligt köttätande virus som sprids via ett buteljerat mineralvatten.

Hanness
2018-02-28
Utan tvekan den sämsta skit jag sett på länge.
Murvel48
2017-03-05
Ganska okej underhållning men sista kvarten kändes lite omotiverad.
AlaRegularis
2014-10-24
Ti West har en udda ton som ofta syns i han filmer, och det här är inget undantag. Det är lika mycket en hyllning till 80-talets high school-filmer, slashers och splatter som det är en uppföljare till Cabin Fever. Det är betydligt mycket mer humor här, även om ettan hade en hel del mörk sådan. På det stora hela når den dock inte upp till originalet och håller inte hela vägen.
m4e
2014-02-09
Betydligt mer trams och sex än i första filmen och den har helt tappat balansen mellan gore, våld och humor som gjorde att ettan funkade. Ersatt detta med helt känslolösa försök till chockscener med könsorgan och kroppsvätskehumor. Får ha en 2:a för att den festsugne poliskonstapeln fortfarande dominerar sina scener. Men i övrigt en helt ovärdig uppföljare.

2013-12-08
Risig uppföljare.
ropes_in_tears
2013-10-29
Väldigt underskattad! Snyggt genomförd och med mycket kärlek till '80-talets slashers och high school-komedier. Ti West behandlar Eli Roths ganska ointressanta, fast betydligt mörkare, ursprungsmaterial med precis rätt dos originalitet och tar handlingen i en mer underhållande riktning.
2012-11-22
Mer humor och en annan ton än i den bättre föregångaren. Men här öses det på med mer slafs och det ser helt okej ut. En allt i genom korkad film, men inte alls utan underhållningsvärde.
benoit
2011-11-04
totalt ointressant även om inledningen är riktigt skön med bussen så är detta inget annat än en katastrof
Stiggy
2011-07-21
Jag kan bara hålla med alla andra att uppföljaren är verklingen kass den har inte sin samma stil & klass som ettan tyvärr.
Djason
2011-06-14
Första filmen var riktigt bra, denna är helt meningslös med en massa kassa skådisar och vidriga scener. Stör mig något kopiöst över att huvudpersonen ser alldeles för gammal ut för att gå i college.