Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Cable Guy


Muta mannen som installerar din kabel-TV och han ger dig sedan alla kanaler gratis. Det tricket prövar Steven, som just blivit lämnad av sin tjej och därför behöver massor av TV-kanaler att trösta sig med. Men det skulle han inte gjort. Kabelkillen vill nämligen inte ha pengar utan vänskap som muta...


Originaltitel The Cable Guy
Regissör Ben Stiller
Manus Lou Holtz Jr
Genre Komedi, Thriller, 90-tal
Skådespelare Jim Carrey, Matthew Broderick, Leslie Mann, Jack Black, George Segal, Diane Baker, Ben Stiller, Owen Wilson, Janeane Garofalo, Charles Napier, Eric Roberts, Andy Dick, David Cross
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 18640
Filmnummer 293

Recensioner

Skapad 2019-11-01 av LittleNicky
Steven Kovacs (Matthew Broderick) ska ta en paus från förhållandet med sin flickvän. Han flyttar in i en ny lägenhet och ska till att koppla i teven. Det går inte, så att han ringer kabelkillen...   Läs mer »

Kommentarer


Ful_fisk
2022-06-30
Vad får du om du förvandlar Cape Fear till en Jim Carrey-komedi? The Cable Guy! Helt vrickad film, förstår att många inte klarar av den, men jag gillar hur överdrivet bisarr den är. Det roligaste med filmen är hela skräckfilms-estetiken, snarare än läspningar och gags.
Rai
2021-04-16
Det finns absolut ingenting positiv att skriva om denna usla film. Jim Carrey är så förbannat jobbig...
vonadel
2020-04-28
Klassiker som fått mycket skit, men jag gillar den. Ok, kanske inte en av de bästa Carrey-filmerna. Men, Jim Carrey är alltid Jim Carrey och det visar han även i denna film. Tycker faktiskt att hans karaktär, den deseprat kontaktsökande mannen är ganska intressant också. 7/10
deswhip
2018-01-15
Humorn är lite "over the top" och filmen är tekniskt sett inte speciellt bra egentligen. Mitt generösa betyg kommer av en enda sak, Jim Carreys insats! Det finns ingen annan som han, han har gjort mycket skit också men när filmen i övrigt är bra och han får göra sin grej, då kan ingen göra det bättre. Basketscenen är det bästa exemplet.
Nalleman
2018-01-13
Tramsfilm!

2018-01-05
Riktig bra og tankevekkende film om vennskap og kjærlighet.
wasteoftime
2017-07-18
Att vandra ner längs de gamla 90-talsfilmerna med Jim Carrey är inte alltid en trevlig återupplevelse. En del saker håller ju fortfarande, och vissa saker, även om de håller, är bara inte samma sak längre. Detta är en sådan film. Den är ganska träffande i en hel del, fortfarande, och har en del roliga stunder, men Matthew Broderick är ju en kraftig dealbreaker, även om han här inte gör en av sin sämre roller. Det är varken bra eller dåligt, på det hela taget, 0,2 på SH-skalan.
Snah
2016-11-17
Hade betygsatt denna till fyra, så jag tänkte att den kunde vara värd en omtitt. Uppenbarligen var fyran felsatt. Sicken dynga!
Stygga-Vargen
2016-10-20
Såg den här på VHS när jag var liten och då tyckte jag den var astråkig. Jag bestämde mig för att se om filmen under början av 2016 och nu gillar jag den faktiskt. Tycker det är en bra, rolig och underhållande film med bra skådespelare.
BigAndy9
2016-01-04
Dålig
Visa äldre kommentarer »