Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Cable Guy


Muta mannen som installerar din kabel-TV och han ger dig sedan alla kanaler gratis. Det tricket prövar Steven, som just blivit lämnad av sin tjej och därför behöver massor av TV-kanaler att trösta sig med. Men det skulle han inte gjort. Kabelkillen vill nämligen inte ha pengar utan vänskap som muta...


Originaltitel The Cable Guy
Regissör Ben Stiller
Manus Lou Holtz Jr
Genre Komedi, Thriller, 90-tal
Skådespelare Jim Carrey, Matthew Broderick, Leslie Mann, Jack Black, George Segal, Diane Baker, Ben Stiller, Owen Wilson, Janeane Garofalo, Charles Napier, Eric Roberts, Andy Dick, David Cross
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 18623
Filmnummer 293

Recensioner

Skapad 2019-11-01 av LittleNicky
Steven Kovacs (Matthew Broderick) ska ta en paus från förhållandet med sin flickvän. Han flyttar in i en ny lägenhet och ska till att koppla i teven. Det går inte, så att han ringer kabelkillen...   Läs mer »

Kommentarer


vonadel
2020-04-28
Klassiker som fått mycket skit, men jag gillar den. Ok, kanske inte en av de bästa Carrey-filmerna. Men, Jim Carrey är alltid Jim Carrey och det visar han även i denna film. Tycker faktiskt att hans karaktär, den deseprat kontaktsökande mannen är ganska intressant också. 7/10
deswhip
2018-01-15
Humorn är lite "over the top" och filmen är tekniskt sett inte speciellt bra egentligen. Mitt generösa betyg kommer av en enda sak, Jim Carreys insats! Det finns ingen annan som han, han har gjort mycket skit också men när filmen i övrigt är bra och han får göra sin grej, då kan ingen göra det bättre. Basketscenen är det bästa exemplet.
Nalleman
2018-01-13
Tramsfilm!

2018-01-05
Riktig bra og tankevekkende film om vennskap og kjærlighet.
wasteoftime
2017-07-18
Att vandra ner längs de gamla 90-talsfilmerna med Jim Carrey är inte alltid en trevlig återupplevelse. En del saker håller ju fortfarande, och vissa saker, även om de håller, är bara inte samma sak längre. Detta är en sådan film. Den är ganska träffande i en hel del, fortfarande, och har en del roliga stunder, men Matthew Broderick är ju en kraftig dealbreaker, även om han här inte gör en av sin sämre roller. Det är varken bra eller dåligt, på det hela taget, 0,2 på SH-skalan.
Snah
2016-11-17
Hade betygsatt denna till fyra, så jag tänkte att den kunde vara värd en omtitt. Uppenbarligen var fyran felsatt. Sicken dynga!
Stygga-Vargen
2016-10-20
Såg den här på VHS när jag var liten och då tyckte jag den var astråkig. Jag bestämde mig för att se om filmen under början av 2016 och nu gillar jag den faktiskt. Tycker det är en bra, rolig och underhållande film med bra skådespelare.
BigAndy9
2016-01-04
Dålig
marleey
2015-08-07
Roligt men framförallt oväntat obehaglig och sorglig. Jim Carrey är förstås stjärnan i filmen och står för det mest och kanske till och med allt som är bra med den. One man show rakt igenom. En av Carreys bästa roller. Storyn tycker jag är bra. Det här med att man i USA har en ”cable guy” som fixar upp en med kanaler har det skämtas om flertalet gånger. Så att det funkar som en långfilm när man får fel ”cable guy” på halsen är det inga tvivel om. Cable Guy är ingen film man sitter och gapskrattar åt. Tvärtom så är humorn ofta mörk och där bakom lurar ett budskap. Oväntat nog så är första delen som är mer komedi inriktad den svaga och den andra delen som är mer thriller orienterad den starka.
Zipper
2015-07-26
Carrey är irriterande.
Visa äldre kommentarer »