2.1
2.1
Cake
Pippa McGee är en författare som alltid är på resande fot. När hon besöker sina hemtrakter för att delta i en väns bröllop råkar hennes far ut för en hjärtattack. Hon bestämmer sig för att hjälpa sin far genom att ta över ansvaret som chefredaktör på faderns bröllopstidning.
Originaltitel | Cake |
Regissör | Nisha Ganatra |
Manus | Tassie Cameron |
Genre | Komedi, Romantik, 2000-tal |
Skådespelare | Heather Graham, David Sutcliffe, Taye Diggs, Sandra Oh, Keram Malicki-Sánchez, Cheryl Hines, Bruce Gray, Sarah Chalke, Sabrina Grdevich, Michael McMurtry, Amy Price-Francis, Reagan Pasternak, Jefferson Brown, Suzanne Cyr, Frank Chiesurin |
Tjejfilm med bröllopstema. Lite småcharmig och Heather Graham är för det mesta bra... annars var det väl inte direkt något speciellt, men den duger väl.
Okej att netflixa mitt på dagen om du är småsjuk.
Förutsägbar javisst, men nog kunde det ha varit värre?
Lite charmig var den nog
Bananer förtjänar bättre betyg än det här.
Jag råkade se den första kvarten av denna på tv, och av någon anledning verkade den inte helt dålig. Men ju mer filmen utvecklar sig desto tråkigare blir den. Den susade ner till en etta efter 30-40 minuter och där stannar den kvar. Filmen är fortfarande inte slut när jag skriver detta och jag vet precis hur den kommer att sluta.
Ungefär lika förutsägbar som en banan.
Tyckte inte alls om Graham i den här =/
Väldigt bra i sin genre. Karaktären Frank höjer betyget!
En av de få romantiska komedier jag faktiskt gillar. Väldigt charmig och söt! Frank (Keram Malicki-Sanchez) var en av de gulligaste karaktärerna ever!
Kemin var bra men filmen var helt enkelt inte spännande alls så därför blir det en trea bara.