Camp X-Ray

En ung kvinnlig soldat skickas till Guantánamo Bay för en vakttjänst. Där stiftar hon bekantskap med en fånge som varit där i åtta år.
Originaltitel | Camp X-Ray |
Regissör | Peter Sattler |
Manus | Peter Sattler |
Genre | Drama, 2010-tal |
Skådespelare | Kristen Stewart, John Carroll Lynch, Lane Garrison, Julia Duffy, Marco Khan, Tara Holt, Joseph Julian Soria, Yousuf Azami, Payman Maadi, Ser'Darius Blain, Cory Michael Smith |
Den är bra men saknar liksom tyngd och trovärdighet för att funka fullt ut. Stark tvåa. Ganska bra.
Filmen satte sig starkt. Liten chock att jag tyckte att Kirsten Stewart var riktigt bra i den här. Betyget kan nog höjas men måste smälta filmen först.
Långsam men ändå svårt att sluta titta
Svag trea.
Alldeles för långsam och utan några poänger som vettiga människor inte redan kunde. Bra skådespel är den räddande faktorn.
såååååå seeeegt. såg klart och bra skådespel, men seeeegt.
Lågmält indie-kammarspel med en oväntad vass antikrigsinställning. Börjar lite klent men den andra halvan är riktigt bra. Stewart och Moaadi är sevärda i sina divergerade roller. Starkt!
Svag trea. Intressant ämne som tyvärr är väl segt och i slutändan för simpelt.
Idén är bra, men filmen är ändå lite av en besvikelse. Den hade kunnat vara så mycket bättre, t.ex. med andra skådisar och lite annan klippning.
Det är ändå ganska fantastiskt att en sån här USA-kritisk film kan spelas in i Los Angeles. Mycket sevärd film. Älskar den första Harry Potter-dialogen.