3.5
3.5
Candy
Candy blir kär i en heroinist och vi får följa dem i jakten efter en sil att injicera, från missbrukarlivet i Sydney, till livet i Melbourne för att bli fri från drogmissbruket.

Originaltitel | Candy |
Regissör | Neil Armfield |
Manus | Neil Armfield, Luke Davies |
Genre | Drama, Romantik, 2000-tal |
Skådespelare | Heath Ledger, Abbie Cornish, Geoffrey Rush, Tom Budge, Tony Martin, Noni Hazlehurst, Roberto Meza Mont, Tim McKenzie, Tara Morice, Jason Chan, Damon Herriman, Nathaniel Dean, Paul Blackwell |
Ingen höjdare. Den är inte jättedålig men den är långtifrån lika bra som den hade kunnat bli.
Otroligt melankolisk men vacker. Heath ledgers bästa roll enligt mig.
Inga svackor, inga toppar, inga överraskningar. Stabilt och välspelat utan att direkt imponera. En trea kan inte bli så mycket rakare. (8/15)
Om man gillar o kollar på missbrukare o misär är denna film något för dig. Suveränt skådespeleri men sådana här filmer ger mig ingenting.
En rejäl dos misär. Något av en australisk Trainspotting och vad jag förstår bygger det på en självbiografisk bok. Bra insatser av Ledger och Cornish. Hjärtskärande att se föräldrar blunda för sina barns missbruk, klappa de på axeln och hoppas att problemen ska gå över. Anledningen att jag inte sätter fyra är att jag inte riktigt tycker att man kommer karaktärerna tillräckligt nära. Gripande och dramatiskt, men något ytligt.
Bra, hemsk film, fast gillade inte slutet. Det var liksom bara.. jaha..
jag och knarkfilmer, alltså...
Filmen kändes lång och plågsam (förstås), men jag gillade den verkligen. Nervsammanbrottet, misären och slutet. Väldigt bra.
Ojämnt. Ibland bra, ibland mindre bra.. så det slutar med att den bara är okej.
Mycket bra skådespel och ..... Nja, Nä Dö nån gång! Jag känner verkligen inget för de här personerna.