Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Cannibal


En kille söker andra killar på nätet för lite udda lekar, eller rättare sagt väldigt udda lekar. Egentligen är det nog alldeles otroligt, väldigt, sanslöst udda lekar. Den här killen vill nämligen träffa en annan kille som ställer upp på att han äter upp hans penis.


Originaltitel Cannibal
Regissör Marian Dora
Manus Marian Dora
Genre 2000-tal, Skräck
Skådespelare Carsten Frank, Victor Brandl, Tobias Sickert, Joachim Sigl, Carina Palmer, Dora Bernd Widmann, Manoush
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 62
Filmnummer 49029

Recensioner

Skapad 2019-11-10 av Docklands
2002 skakades världen av Armin Meiwes groteska mord på sin nyfunna älskare Bernd Jürgen Brandes. Detta morbida mord ägde rum i den lilla staden Rothenbrug i Tyskland, som stått som inspiration f...   Läs mer »

Kommentarer


Powha
2015-06-29
"I've had one desire since I was born. To see my body ripped and torn. To see my flesh devoured before my eyes. I'm here for you I volunteer as a human sacrifice." - Bloodbath - Eaten
PapaUbu
2014-12-14
Har ju hänt i verkligheten. Man undrade hur det stod till hos dessa människor när man läste nyheterna. Doras tolkning för oss riktigt nära, men lyckligtvis utan att vilja förstå, blott beskriva. Kan tilläggas att homofober ej bör göra sig besvär.
p0peye
2014-01-11
Hade den här filmen funnits på Studio-S-tiden så hade de förbjudit rörliga bilder.
thebully
2009-09-28
ass rolig ju
Gordyal
2009-09-21
Vidrig men tråkig. (5+/15)
Dele
2008-08-02
Kanske det äckligaste jag har sett i filmväg. Det höga betyget bygger dock inte på all gore, utan på den riktigt obehagliga och krypande känslan som låg med hela tiden, skapad av ett långsamt suggestivt berättande, effektiv musik och bra fokus i berättandet.
Sven_E
2008-06-01
Satan, vilken sjuk film… Kommer nog inte se denna någon mer gång men vilken resa det var. Slaktscenen var helt otrolig. Använder dem en gris eller något måntro? Dubbningen sög hårt! =/
filmmange
2007-12-18
En vidrig film om hur sjuka männsikor det kan finnas, bra filmad och passande musik. Men det var två saker jag störde på på hela filmen och det var att sexscenerna var alldeles för utdragna och att dom tvunget skulle zooma in manliga könsorgan här och där i filmen, lite väl bögigt för min smak. Varning utfärdas för några av de mest grafiska och extrema gorescenerna någonsin!
Docklands
2007-08-12
En film i min smak, men har två saker jag tyvär strö mig på i den här fimlen ,, måste dom hela taiden zoma in på hans förbande k*k? å han var inte naken av vad jag läst när han styker liket, var det varmt uner inspeling kanske?
menschenfeind
2007-06-03
Ganska tråkig och ful. Soundtracket var förvånande slätstruket, med tanke att två industrilegender står bakom det.
Visa äldre kommentarer »