2.1

Tills Frank skiljer oss åt

Vera har tröttnat på singellivet och längtar efter den stora kärleken. Hon är visserligen dödligt kär i sin charmige kollega Frank, men hennes livscoach tycker det är dags att Vera sänker sina krav, mållåser på en hyfsad kille och sätter fart på sitt liv. En komedi om beslutsångest, längtan efter att hitta den rätte och om hur små vita lögner leder till oväntade situationer utom all kontroll.

Originaltitel Tills Frank skiljer oss åt
Regissör Leif Lindblom
Manus Peter Magnusson (II)
Genre Komedi, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Liv Mjönes, Peter Magnusson (II), Erik Johansson (II), Allan Svensson, Emma Molin, Ariana Lleshaj, Ida Karolin Johansson, Johanna Lazcano, Katrin Sundberg, David Lenneman, Malgorzata Pieczynska, Lisbeth Johansson

Bokföringsprogrammet Mineko

Olof_Gronlund
2025-01-05
Nu ställer jag inte denna film mot liknande amerikanska, utan jag bedömer den mot övriga svenska filmer jag sett. Ja, den funkar, är nästan beredd på katastrof varje gång jag ser en svensk film annars.
2024-08-20
Det blir inte mycket rätt i den här filmen när både Peter Magnusson och Erik Johansson är med i samma film. Så kass, URK!!!
karlstadtös
2024-08-03
Började kolla på denna idag och insåg efter ett tag att jag sett den förut. Inte speciellt minnesvärd med andra ord, men ger den en trea. Funkar att kolla på i brist på annat.
KyLLo
2021-01-07
Gillar att humorn inte är PK. Annars är handlingen precis lika dålig och pinsam som i andra svenska relationskomedier från 2000-talet. Barnsliga, irriterande, orealistiska och osympatiska rollpersoner. Klarar sig precis från bottenträsket.
Nalleman
2020-12-27
Klassisk "Peter Magnusson stil" om man kan säga så. Lite småmysig och helt okej som en stunds underhållning.
finkan
2020-12-25
Helt ok, lite småkul
Christofer
2020-11-15
Överraskningen låg i att det faktiskt fanns ett par scener som gick att skratta åt. Annars var ju manuset skrivet som av en 12-åring, vilket ju är Peter Magnussons grej.
MsA
2020-10-30
Lite smårolig. Liv och Katrin räddar den.
Murvel48
2020-08-27
En mysig och underhållande film med en hel del värme.
vonadel
2020-08-10
Ganska trevlig. Bättre än väntat. Liv Mjönes är en riktigt bra skådis. Till skillnad från Peter då kanske som tenderar att vara lite övertydlig ibland. Men, tycker man har vant sig vid det nu. 7/10