Carry-On

En mystisk resenär använder utpressning mot en nybliven säkerhetskontrollant för att få ombord en väska på ett fullpackat flyg på självaste juldagen.
Originaltitel | Carry-On |
Alternativ titel | Carry On |
Regissör | Jaume Collet-Serra |
Manus | TJ Fixman, Michael Green |
Genre | Action, Thriller, Mysterium |
Skådespelare | Taron Egerton, Jason Bateman, Sofia Carson, Danielle Deadwyler, Tonatiuh, Theo Rossi, Gil Perez-Abraham, Josh Brener |
Ganska spännande vilket jag gillade mycket med denna filmen.
3,5. Bra underhållning med inslag av PhoneBooth, Die Hard 2 och Liam-rullen Non-stop. Som vanligt på 2020-talet tröttsam boxtickarcasting, men tack vare allt annat är det ändå en kandidat till 2025 års julfilmsschema - om jag kommer ihåg den om elva månader.
Habilt hantverk. Påminner om mycket vi sett förr. Skådespeleriet håller för vad som presenteras, karaktärerna är platta och den känns på sina sätt lite lång men det är ändå underhållande och nervigt nog. Skön underhållning. Svag trea.
För att vara netflix-prod. är den helt ok.
Hyggligt spännande film, men med så många logiska luckor att man blir smått förbannad.
Ännu en film där dom kunde kapat bort 20 minuter från första timmen och jag hade gärna sett en huvudrollsinnehavare med mer karisma än Taron Egerton men det slutar med en svag trea.
Helt ok, lättsmält actionthriller. Bra tempo genom hela och även om den var lång för genren så var actionsekvenserna inte särskilt utdragna.
Hela filmen hade en B-känsla över sig, dålig regi och skådespeleri. Man har inte alls jobbat med detailjer, exempelvis var alla kläder i filmen helt nya. Storyn var okej men det var för mycket detailjer som var störande.
Så om han inte satte i öronsnäckan ? Störde mig på den själlösa flickvännen.
En film som böljade, bra, sen lite sämre, sen bra, sen lite sämre. En hel del osannolika saker, men det får man väl köpa, och sen ska alltid action dras till sin spets med mord, långa slagsmålscener med knytnävar osv. Den är faktiskt lite b-ig med, men stundtals blir den ok. Något som är komiskt är att folk som blir jagade av bilar till fots, alltid springer rakt framför bilen, utan att svänga.