Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

Cashback


När konststudenten Ben Willis blir dumpad av flickvännen Suzy drabbas han av sömnlöshet. För att fördriva de sena timmarna börjar han arbeta nattskiftet på det lokala snabbköpet. Där möter han en skara färgstarka personer, som alla har utvecklat sina egna strategier för att hantera tristessen under åtta-timmarsskiften. Bens knep är att fantisera om hur han lyckas stoppa tiden. På det sättet kan han bättre uppskatta den konstnärliga skönheten i ett frusen värld och människorna som finns där ? särskilt Sharon, den tystlåtna tjejen i kassan, som mycket väl kan sitta inne med lösningen på Bens sömnproblem.

Obs! Icke att förväxla med kortfilmen från år 2004.


Originaltitel Cashback
Regissör Sean Ellis
Manus Sean Ellis
Genre Drama, Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Sean Biggerstaff, Emilia Fox, Shaun Evans, Michelle Ryan, Stuart Goodwin, Michael Dixon, Michael Lambourne, Gayle Dudley, Marc Pickering, Keeley Hazell, Jared Harris, Christine Fuller, Irene Bagach, Tree Carr, Celesta Hodge
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2088
Filmnummer 54221

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


RustyFilm
2018-12-19
Manus och regi Sean Ellis. Sean lär ha tidigare erfarenhet som modefotograf och det slår igenom här när han skapar denna stoppa tiden historia. Det är sinnrikt och med många dekorativa scener men det är också väldigt oengagerade.
Mother
2017-05-29
Försöker vara djup (ibland) men är mest pubertal.
Asmorod
2016-01-18
Efter några års funderande och moget övervägande säger jag nu: Dra åt helvete, så bra Cashback är!
Linan
2015-07-21
Jättetråkig. Inget händer och man bryr sig inte om någon i filmen. Jag rekommenderar att du använder dessa 102 minuter du har över till något mer givande, t ex att stirra in i en vägg.
Mat1az
2015-06-29
Minns att jag såg kortfilmen den här bygger på för länge sedan. Långfilmsversionen är klart bättre och ger lite mer förklaring. Bra skådespelare och har några riktigt bra moments. Får lite vibbar av Office Space ibland. Alla nakna kvinnor känns lite dittryckta bara för att, liksom. Men överlag en helt trevlig film med feelgood-anda.
Dele
2014-04-21
Här finns en värme och viss finess i berättandet, men byggd på så pass stereotypa grunder, och med alldeles för mycket tröttsam sexfixering så kan jag inte ge mer än två i betyg. Det finns något i ambitionen, men det räcker tyvärr inte när det ser ut så här.
idaho1981
2014-03-23
Egentligen riktigt bra idé och skådisar. Ändå bryr jag mig inte speciellt mycket för nån av karaktärerna, så det är något som saknas, det når inte ända fram. Man vill väldigt mycket men vågar inte gå hela vägen och då blir det lite platt efter ett tag tyvärr.
perrrvo
2014-03-17
Många riktiga höjarkaraktärer och bra feeling till och från men den hade några delar som tyvärr passerade lite för långsamt imo.
AlbertSpica
2013-11-07
Storyn är inte särskilt originell men utförandet skiljer sig från andra filmer till det bättre, dock tappar den mycket den sista halvtimmen.
MaxMackan
2013-09-23
Det glimmar till då och då i en film son inte riktigt vet vad den vill vara eller har så mycket styrsel...
Visa äldre kommentarer »