1.8

Casper: det magiska äventyret

Tillsammans med sina vänner berättar det lilla spöket Casper om hur det kom sig att han blev så väldigt snäll, till skillnad från sina ilskna släktingar.

Originaltitel Casper: A Spirited Beginning
Regissör Sean McNamara
Manus Joseph Oriolo, Seymour Reit
Genre Komedi, Familjefilm, Fantasy, 90-tal
Skådespelare Steve Guttenberg, Lori Loughlin, Rodney Dangerfield, Michael McKean

2018-12-12
Gammal barndomsfavorit. Vet dock inte vad jag skulle tycka om den idag.
Biberkolben
2016-07-25
HATADE filmen när jag var liten. Redan då tyckte jag att den var ful som stryk och den gav mig enbart ångest och illamående. Såg om den igår, och jag måste medge att jag inte hatade den fullt lika mycket som när jag var barn. Jag fick ingen ångest den här gången, men den var fortfarande lika skrattretande ful och skitdålig. Nu kunde jag dock skratta åt den tack vare dess fulhet, men den förtjänar fortfarande inte mer än en 1:a.
rebeccajansson
2015-04-17
Tyckte om filmen som barn. Såg den nu o den var helt ok även om den var lite fånig. Inte lika bra som 1:an.
Lotso
2014-07-18
I sin helhet en dålig film från början till slut. Skådespelarna gjorde usla insatser, fullt med kända cameos också, animationen var dålig och out dated och kameraarbetet var bottennapp. Och kom inte med ursäkten att det är en barnfilm för barn, det går fan inte längre för mig, där finns fan i mig bättre saker att visa sitt barn, visa dem första filmen helt enkelt! Fast sen och andra sida, vad förväntar man sig av regissören till 3 Ninjas: High Noon at Mega Mountain?
Intro
2010-06-17
Älskade filmen när jag var liten så den får en fyra.
Djason
2010-01-28
Den är lika ofarlig som en varmkorv.
angiiee
2009-07-05
Craaaaaaap
Blink182
2009-06-01
Otroligt dålig film
Spöket
2008-01-17
haha, den här är så jävla bra!
Steffy_89
2007-10-14
jag har aldrig riktigt gillat casper.. hmm..