3.9
3.9
Castaway on the Moon
En man försöker begå självmord och hoppar en natt ner i Hanfloden. När han vaknar upp tror han att han är i himlen, men istället får han reda på att han är på en öde ö. Nu gör han allt för att överleva på ön själv.

Originaltitel | Kimssi pyoryugi |
Alternativ titel | Kim-ssi-pyo-ryoo-gi, Kim's Island |
Regissör | Lee Hae-jun |
Manus | Lee Hae-jun |
Genre | Komedi, Drama, Romantik, 2000-tal |
Skådespelare | Jeong Ryeo-won, Jeong Jae-yeong, Park Yeong-seo, Min Kyeong-jin, Yang Mi-kyeong, Lee Sang-hun (II), Jang So-yeon |
pendlar mellan 3:a -4:a , skönt skruvad men rom-com på slutet drar ner lite.
Fett bra rulle.
Väldigt fin och lättsamt rolig, för att kort därefter bli riktigt gripande. Överlag lite ojämn, men stundtals rentav briljant i all sin enkelhet. Tappar lite på den något överförklarande voice overn i början och en del billiga sekvenser bildar transportsträckor i ett annars välarbetat manus. Trots många likheter med Cast Away känns det väldigt originellt och alla skavanker är snabbt förlåtna. På det hela taget en fantastisk film.
En fin liten film från Sydkorea som gör en helt egen version av Castaway. Humor, värme och djup. För att inte säga skruvad. Härligt skruvad. 7/10.
En film där dialog ersätta av djupa andetag och bölande.
Fin!
underbart skön, skratt och aah, ja bra ^_^ uppskattar denna typ av filmer :)
Härlig film! Snudd på femman: bara den inte varit en smulas smula långsam.
Wae ah u frum? Korea? Rely? Ooh my gaaahh.
Bästa koreanska filmen om en strandsatt man på en öde ö och en kufisk tjej som iakttar honom som jag sett. Lovar.