Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2
av 5

Charlies änglar: Utan hämningar


Änglarna är tillbaka och inte helt oväntat är det mord på tapeten. Denna gång har en databas med vittnesskyddade personer blivit stulen, men räddningen är på väg...


Originaltitel Charlie's Angels: Full Throttle
Alternativ titel Charlies Änglar 2
Regissör McG
Manus John August, Cormac Wibberley, Marianne Wibberley
Genre Komedi, Action, Äventyr, Mysterium, 2000-tal
Skådespelare Cameron Diaz, Drew Barrymore, Lucy Liu, Bernie Mac, Crispin Glover, Justin Theroux, Robert Patrick, Demi Moore, Rodrigo Santoro, Shia LaBeouf, Matt LeBlanc, Luke Wilson, John Cleese, Carrie Fisher, Ja'net DuBois, Robert Forster, Eric Bogosian
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 10406
Filmnummer 14119

Recensioner

Skapad 2019-12-11 av tvoj
Jag gick och såg denna film på bio med en väninna. Jag förväntade mig inget mer än vad ettan hade varit. Precis som ettan gav denna film mig precis vad jag behövde för att förgylla kvällen p...   Läs mer »

Skapad 2019-12-11 av Kiril
Sommarmånaderna brukar allt som oftast förknippas med repriser på tv-kanalerna. Sommarmånaderna under 2003 verkar bli synonymt med något liknande: uppföljare. Och att detta andra äventyr med de...   Läs mer »

Skapad 2019-12-11 av
Uppföljaren till Charlies Änglar från 2000 som bygger på den populära 70-talsserien med samma namn. Än en gång får vi följa Natalie (Cameron Diaz), Dylan (Drew Barrymoore) och Alex (Lucy Liu)...   Läs mer »

Skapad 2019-12-08 av billybob
Charlies tre snygga och tuffa kvinnliga privatdeckare som är utrustade med det senaste i fråga om häftiga prylar, snabba båtar och bilar. Tjejerna är experter på österländska kampsporter och a...   Läs mer »

Kommentarer


yrkeschaufföre
2018-12-17
Jaha, jag har alltså sett den i år!? Om den gjort ett större intryck hade jag kanske kommit ihåg det. Tycker ändå att den är okej, lekfull action med tre skådespelare jag gillar även om det är långt från ettan.
yrkeschaufföre
2018-02-05
Helt okej uppföljare men jag saknar Bill Murray.
Rai
2018-02-04
Riktigt dålig film, ej se värd!!
Tatty
2016-04-17
Okej film. Går att se om man inte har nåt annat att se.
NoWireHangers
2016-03-02
Lite bättre än första filmen men inte i närheten av bra. 2-
Krille80
2014-10-31
Första filmen hade i alla fall en någorlunda okej handling. Den här har inte ens det. Den verkar bara gå ut på att Änglarna ska hinna med så många snygga klädombyten så möjligt. Visst, okej som underhållning en dag man inte har något att göra. Men inte så mycket mer.
vampire_87
2013-03-09
Den här var också rätt bra. Den hade också en twist som jag gillade men den var ändå lite förutsägbar. Det jag inte gillade var att Bill Murray inte var med, däremot en väldigt ung Shia LaBeouf. Jag älskar att Matt LeBlanc och John Cleese spelar ihop, och att Cleese överhuvudtaget är med. Dessutom älskar jag Pink och Bruce Willis i små cameo-roller. En rätt underhållande actionfilm och håller samma klass som första filmen. Helt okej den här också, bra underhållning, bra action, bra skådisar och en bra story.
Dele
2012-11-10
Kitschigt sex- och våldstrams som ändå bjuder på några medvetna moment.
johan93
2012-08-31
Stark 3a. Jag e svag för kvinnliga hjältar
SilkyMoll
2012-07-09
Bra uppföljare som leker vidare med konceptet från den första filmen. Blir lite mer presenterande av diverse kända skådespelare/musiker som viner förbi och detsamma gäller vissa musikaliska stycken vilket tyvärr drar ned helheten en del då det hackar på handlingen MEN jag älskar Demi Moores karaktär och tycker nog faktiskt att även denna film håller. Svag för kvinnliga hjältar som jag är...
Visa äldre kommentarer »