Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2
av 5

Charlies änglar


Sabina Wilson, Elena Houghlin och Jane Kano arbetar för den mystiske Charles Townsend, vars säkerhetsbyrå har expanderat internationellt. Med de smartaste, modigaste och mest vältränade kvinnorna från världen över under ledning av flertalet Bosleys tar de sig nu an de svåraste uppdragen.


Originaltitel Charlie's Angels
Regissör Elizabeth Banks
Manus Elizabeth Banks
Genre Komedi, Action, Äventyr, 2010-tal
Skådespelare Kristen Stewart, Naomi Scott, Ella Balinska, Elizabeth Banks, Patrick Stewart, Djimon Hounsou, Sam Claflin, Jonathan Tucker, Nat Faxon, Chris Pang, Luis Gerardo Méndez, Noah Centineo, David Schütter, Hannah Hoekstra
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 129
Filmnummer 133219

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Robkiller
2022-10-13
För många dåliga skämt, men ändå underhållande.
yrkeschaufföre
2022-04-30
Lite för lång. Annars helt ok, jag gillar iofs verkligen Elizabeth så det kanske påverkade betyget.
HerrNenne
2021-11-08
Tråkig film, fram till sista fem minuterna som faktiskt var riktigt bra. Det räcker dock inte förstås.
Rai
2021-10-22
Fy fan för detta trams!!!
StureStenhög
2022-05-02
Det börjar verkligen katastrofalt dåligt, och då var jag rädd för att det här skulle bli riktigt plågsamt att ta sig igenom, men den lyckas åtminstone rycka upp sig något med tiden. Jag är ändå lite svag för genren och uppskattar hela grejen med avancerade spionnätverk och maktgalna skurkar. På det planet fungerar det här någorlunda. I övrigt är det väldigt låg kvalitet dock, och det var kanske smart av filmen att dra ner förväntningarna rejält i inledningen. Kristen Stewart gillar jag i vanliga fall, men här är hon riktigt dålig, men då har hon också tilldelats genomusel dialog, och hon ser ut att hata varenda minut av det här. Även i övrigt är dialog, karaktärer och skådespeleri undermåligt, och filmen präglas av den välbekanta själlöshet som nästan alltid infinner sig när Hollywood ska väcka liv i någon gammal franchise mest för att de kan
Jimmi
2020-05-20
Oj, inte charmigt alls. Fånigt och underlägset vad som gjorts tidigare.
haajen
2020-03-15
Återvinn och gå vidare.
Ailuj
2020-03-12
Värdelöst manus och skenhelig girl power.
PeterTheW
2020-02-29
Fartfylld och underhållande, helt klart, men Banks är ingen stjärna på att skriva manus. Dialogen är verkligen skrattretande usel.
sven_usling
2020-02-18
Väldigt underhållande film som är ljusår bättre än de båda tidigare. Enda egentliga problemet var att den var väldigt förutsägbar, men utöver det så diggade jag den rejält.
Visa äldre kommentarer »