Charlies änglar
Sabina Wilson, Elena Houghlin och Jane Kano arbetar för den mystiske Charles Townsend, vars säkerhetsbyrå har expanderat internationellt. Med de smartaste, modigaste och mest vältränade kvinnorna från världen över under ledning av flertalet Bosleys tar de sig nu an de svåraste uppdragen.

Originaltitel | Charlie's Angels |
Regissör | Elizabeth Banks |
Manus | Elizabeth Banks |
Genre | Komedi, Action, Äventyr, 2010-tal |
Skådespelare | Kristen Stewart, Naomi Scott, Ella Balinska, Elizabeth Banks, Patrick Stewart, Djimon Hounsou, Sam Claflin, Jonathan Tucker, Nat Faxon, Chris Pang, Luis Gerardo Méndez, Noah Centineo, David Schütter, Hannah Hoekstra |
För många dåliga skämt, men ändå underhållande.
Lite för lång. Annars helt ok, jag gillar iofs verkligen Elizabeth så det kanske påverkade betyget.
Tråkig film, fram till sista fem minuterna som faktiskt var riktigt bra. Det räcker dock inte förstås.
Fy fan för detta trams!!!
Det börjar verkligen katastrofalt dåligt, och då var jag rädd för att det här skulle bli riktigt plågsamt att ta sig igenom, men den lyckas åtminstone rycka upp sig något med tiden. Jag är ändå lite svag för genren och uppskattar hela grejen med avancerade spionnätverk och maktgalna skurkar. På det planet fungerar det här någorlunda. I övrigt är det väldigt låg kvalitet dock, och det var kanske smart av filmen att dra ner förväntningarna rejält i inledningen. Kristen Stewart gillar jag i vanliga fall, men här är hon riktigt dålig, men då har hon också tilldelats genomusel dialog, och hon ser ut att hata varenda minut av det här. Även i övrigt är dialog, karaktärer och skådespeleri undermåligt, och filmen präglas av den välbekanta själlöshet som nästan alltid infinner sig när Hollywood ska väcka liv i någon gammal franchise mest för att de kan
Oj, inte charmigt alls. Fånigt och underlägset vad som gjorts tidigare.
Återvinn och gå vidare.
Värdelöst manus och skenhelig girl power.
Fartfylld och underhållande, helt klart, men Banks är ingen stjärna på att skriva manus. Dialogen är verkligen skrattretande usel.
Väldigt underhållande film som är ljusår bättre än de båda tidigare.
Enda egentliga problemet var att den var väldigt förutsägbar, men utöver det så diggade jag den rejält.