Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.3
av 5

Children of Dune


Sagan om Dune fortsätter här till den 3:e generationen Atreides. Paul "Muad'dib" Atreides har tagit över det mesta av det kända universum, men de rivaliserande husen är fortfarande starka.


Originaltitel Children of Dune
Regissör Greg Yaitanes
Manus John Harrison
Genre Drama, Science Fiction, Fantasy, Mini-serie, 2000-tal
Skådespelare Ian McNeice, Alice Krige, Steven Berkoff, Edward Atterton, Alec Newman, Julie Cox, Barbora Kodetová, Daniela Amavia, James McAvoy, Jessica Brooks, Susan Sarandon
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 531
Filmnummer 11626

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


lave
2018-10-08
att klaga på att Frank Herberts Dune-värld är patriarkal är som att gnälla över att öknen är full av sand.
Rai
2018-02-09
Tyvärr är den för lång, men jag gillar den!!!
RobinsTaste
2013-01-31
Orkade inte se hela, men den är medioker till en viss gräns. Helt okej effekter ibland med ormarna och allt.
fisk0
2012-09-03
Rätt usla effekter och halvtaskigt skådespeleri, men det är ändå något otroligt fint med både den här och den föregående miniserien. Stämningsfullt och emellanåt snyggt.
Totenkopf
2009-09-14
Som sömnpiller var den helt utmärkt, det var sista delen som det hände lite grann åtminstone. I övrigt kändes det mest som ett kammarspel.
Arensberg
2009-07-29
den hade väl lite tempo ibland, och en briljant skådissom Alice Krige lyfter ju allt hon är med i. även kul med cookie biroller som Sarandon, McNiece och kultskådisen Amavia. Men annars är skådespeleriet och regin under all kritik, speciellt en ung James MsAvoy suger så hårt att mna inte vet vad man skall ta sig till! dessutom är filmen så fruktansvärt patriarkal att jag äcklas, andra avsnittet blir det lite spännande, men sista alltså med det där jävla slutet.... kvinnosyn som tillhör 1800talet liksom.... suck!
Mohawk
2007-07-30
Komplicerad historia med ödesmättad och sorgsen musik. Kräver att man har "Dune" i färskt minne (och då menar jag boken, se annars Lynch version för kläderna och maskarnas skull) vilket inte jag hade. Annars bra underhållning för tre kvällar trots CGI och blandade skådespelarinsatser.
NEDERVETIL
2007-07-02
Som en sci-fi vän så är de flesta filmer eller mini serier något som man begrundar... detta hade något i sig men nåde inte riktigt upp till den nivå som jag hade hoppats på....
Kaigon
2007-06-30
Magnifik. Jag är hänförd.
BuskJoel
2007-05-15
jag somnade när jag försökte titta på denhär
Visa äldre kommentarer »