Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

Children of the Corn


En dag anländer en ondskefull pojkpredikant till den lilla staden Gatlin med ett budskap till barnen: "Endast människoblod kan göra marken fruktbar igen och rädda skörden". Filmen baseras på en Stephen King-novell


Originaltitel Children of the Corn
Regissör Fritz Kiersch
Manus George Goldsmith
Genre Skräck, Thriller, 80-tal
Skådespelare Linda Hamilton, Peter Horton, Courtney Gains, John Franklin, R G Armstrong, Robby Kiger, Anne-Marie McEvoy, Julie Maddalena, Jonas Marlowe, John Philbin
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 3802
Filmnummer 5216

Recensioner

Skapad 2019-12-22 av Redwood
Det finns bra filmer, det finns dåliga filmer, och det finns filmer som är så dåliga att de aldrig borde ha gjorts. Vidare finns det äldre filmer som var bra på sin tid men fullkomligt osebara i...   Läs mer »

Skapad 2019-12-06 av FreddyKrueger
Baserad på Stephen Kings novell bringar Children of the Corn skräck till oss alla. Filmen handlar om ett ungt par som befinner sig vid fel ställe vid fel tidpunkt. De åker bil på en lantväg oc...   Läs mer »

Kommentarer

Rai
2018-03-07
Kan inte beskriva hur usla dom hur otroligt usla dom här filmerna och ändå har jag försök se på nästan alla !!
Jamesa
2018-02-24
Legendarisk. Gillar den ju och skulle egentligen vilja sätta en 3:a för nostalgin, men egentligen är den kanske inte helt bra? Malachai är ju dock rätt skön... Stark 2:a för hans skull.
BarryHero
2017-04-26
Finns inte jattemycket positivt att saga om den har filmen. Laste lite om boken som later mycket battre an denna filmen. Viss mysfaktor i spokstaden Gatlin och Peter Horton ar ratt bra som protagonist. Annars ratt seg och trakig och daterad.
Stygga-Vargen
2016-08-22
Såg denna när jag var väldigt ung och då tyckte jag den var riktig läskig. Har sett om den i vuxen ålder och nu tycker jag bara den är överdriven och fånig. Stundvis lyckas den dock bli ganska underhållande. Svag 2:a.
AlbinWesley
2016-05-20
Synd att det är så mycket som känns så b-betonat, när det i grund och botten är så obehagligt och känns som ett helt ok manus. Rätt läskig ändå, men i inte bra.
Tatty
2016-05-14
Okej film men ganska skum och lite seg. Lite läskigt till och med.
janne
2016-02-19
Jag ger filmen en svag tvåa. Tyckte den var bra bitvis, men blev sämre mot slutet.
malin93
2016-01-04
Rekommenderad tvåa. Tyckte den här hade något ändå, främst är det väl stämningen jag gillar. Ungarna var riktigt obehagliga och det gör inte så mycket att inte så många förklaringar ges. Snygga specialeffekter, haha!
DrJW
2015-10-24
Och en slut som inte riktigt vet hur den ska sluta....
DrJW
2015-10-24
Novellen lät faktiskt mer creepigare än vad den här filmen var. Stephen King skrev faktiskt en manus till den här, men blev skrotad och ersatt av en annan manus, vilket blev den här. Har dock hört att 2009 remaken var mer sann till King´s novell. Var säkert mer läskigare då man var yngre, men inser när man är äldre att den här var rätt lam. Dock så är scenen då alla vuxna dödas fortfarande rätt störd. Förstår inte varför den här fick 6-7 uppföljare(!) och handlingarna lät bara sämre och sämre! Även om John Franklin som spelar Isac ser hotfull ut, så var han mer komisk än läskig och rösten hans lät som en blandning av Linda Hunt från Dune och Brännpunkt Djarkata och en munchkin från Trollkarlen från Oz (dock så har han en syntom som gör att han ser ut som en barn men är egentligen en vuxen, han var 25 år då han var med i den här filmen). South Park gjorde en mycket rolig parodi på den här. Har en viss charm, men den här kunde ha gjorts mycket mer läskigare.