Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.7
av 5

Children of the Corn: Revelation


En kvinna kommer till en stad dit hennes farmor flyttat. Hon kommer för att ta reda på vad som hänt. Hennes farmor har nämligen slutat skriva, vilket de gör regelbundet till varandra. Konstiga barn dyker upp. De säger ingenting och ser väldigt bleka ut och det växer ett litet majsfält utanför hyreshuset. Den sjunde delen av Children of the Corn-serien börjar.


Originaltitel Children of the Corn: Revelation
Alternativ titel Children of the Corn 2001, Children of the Corn 7: Resurrection
Regissör Guy Magar
Manus S J Smith
Genre Thriller, Skräck, 2000-tal
Skådespelare Claudette Mink, Kyle Cassie, Michael Ironside, Troy Yorke, Michael Rogers, Taylor Hobbs, Jeff Ballard, Sean Smith, Crystal Lowe, Louise Grant, Ron Small
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 81
Filmnummer 22716

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


tiitu
2015-11-07
Ta mej fa-an vad värdelös filmen va! Vem i hela världen gör så här dåliga filmer??
Ondskapt
2012-02-16
Det är ju lite coolt att man låter filmen utspela sig i ett höghus omgärdat av majs, men sen är det ju inget mer som är bra. Handlingen är så tunn att man undrar vad fasen som pågår, he-who-walks... nämns typ EN gång, helt värdelöst!
Brouhaha
2010-07-21
Neeej! Det här var definitivt ingen värdig avslutning på en såpass bra heptalogi. :/ Trodde man äntligen skulle få se lite 2000-tals kvalitet i filmen, istället får man den överlägset sämsta filmen i serien. Bara att hoppas på att det kommer fler filmer i serien. ^^
menschenfeind
2008-09-08
Ganska mysigt ljus och foto, en av de minst dåliga i den här skitserien. Fast att göra barnen till kringteleporterande spöken tillförde inte något.
jonbo
2008-04-13
Usch, alla dessa irriterande ungar som "skrattar" filmen igenom. Michael Ironside är en skådis man inte får slösa så här på.
isan
2008-02-16
såjävla tråkig haha
jimmy_dif
2007-09-12
bra
Gobo
2007-02-26
Hade velat ge den en 3a då Michael Ironside är med men det går tyvärr inte!
radoka
2006-12-05
Inte så pjåkig faktiskt. Jag är ju ett hårt fan av Children of the Corn-seriem för att filmerna är så dåliga. Tyckte att den här nästan var för bra... Barnen var läskigare i den här filmen än de varit sedan 4:an och det är ju trevligt. Tyckte att den slutade lite för fort bara.
Ihsahn
2006-05-11
Dåliga serier (polisskolan och den här) har tydligen en tendens att rycka upp sig vid den sjunde filmen. Den här har visserligen så gott som ingenting att göra med de tidigare filmerna, men den är helt klart bättre än de tre senaste och näst intill skrämmande ibland, mycket tack vare barnens tomma blickar och musiken. Det jag saknade mest var dock en anledning till VARFÖR alla morden skedde. Filmen hade gärna kunnat få vara lite längre och gett bättre förklaringar.
Visa äldre kommentarer »