Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Chillerama


Det är sista kvällen på Amerikas sista drive-in-biograf och Cecil B. Kaufman har planerat det ultimata maratonet med fyra filmer så ovanliga och unika att de aldrig tidigare visats! Filmen består av de fyra segmenten Wadzilla, I was a Teenage Werebear, The Diary of Anne Frankenstein och Zom-B-Movie. Den sistnämnda är ramhistorien.


Originaltitel Chillerama
Regissör Tim Sullivan, Adam Rifkin, Adam Green (I), Joe Lynch
Manus Tim Sullivan, Adam Rifkin, Adam Green (I), Joe Lynch
Genre Komedi, Action, Musikal, Skräck, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare Eric Roberts, Ray Wise, Richard Riehle, Lin Shaye, Adam Rifkin, Kane Hodder, Joel David Moore, Kristina Klebe, Sarah Mutch, Sean Paul Lockhart, Anton Troy, Corey Jones, Tania Raymonde, AJ Bowen, Tracy Dawson, Ron Jeremy, Kaili Thorne, Olivia Taylor Dudley
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 37
Filmnummer 94418

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


DrJW
2016-05-06
Ser ut som något Troma hade gjort. Så dålig att den är bra. Svag 3:a.
amam
2013-10-03
Har sina stunder men nä. Inget jag skulle rekommendera eller se om. Svag tvåa.
Neuros
2012-01-30
Anne Frankenstein var otroligt kul att se, mest tack vare Joel David Moore och Kane Hodder. Men det hade räckt så, resten är inte ens campy, eller tråkroligt som de vill framstå. Kanske Phagabeefy var lite rolig på det sättet. Men resten kändes lite väl illa ihopsnickrat för att vara bra på ett dåligt sätt och lite väl för bra för att kännas dåligt av slumpen. Att försöka göra "dålig men rolig" skräck är svårt, dessutom teamet förlitar sig på att använda klyschiga one-liners i direkta citat, på ofta väldigt otajmade och krystade ställen.
jonbo
2012-01-03
Sjukt underhållande.
Gobo
2011-12-27
Frii!
100tonvalspäck
2011-12-02
Det är aldrig bra att ha för höga förhoppningar. Jag har varit närmast besatt av att se den här filmen i över två månader och nu när jag äntligen gjort det känns det bara... helt okej. Det är alltid svårt att betygsätta filmer som består av flera kortare historier, men om jag ska ta dem en för en blir det nåt sånt här: Wadzilla: Roligt med ett spermamonster och härligt usla effekter. 3/5 Wearbear: En homohistoria om unga killar som blir varbjörnar låter kanske roligare än det faktiskt är, absolut det sämsta med hela filmen. 1/5 Anne Frankenstein: Fantastiskt oseriös (Bobba Fett) och underhållande svartvit historia med genomgående korrekt tyska. 4/5 Zom-B-Movie: Historien som agerar ram åt alla de andra avslutar filmen med zombies som hellre vill våldta folk än att äta dem, många exploderande skrev och blå sörja. 3/5. Blir en trea totalt, tyvärr förstör wearbear mycket och lämnar en mycket sur eftersmak.