Chilling Romance

"Jag ser döda människor" är en vanlig fras som används i parodi, men om det var sant skulle vara en chockerande skrämmande egenskap att hålla. Ända sedan hon var ung, har Yeo-ri haft den onaturliga förmågan att se spöken, och de personer hon har haft en nära relation med har det oftast hänt oväntade saker med. Yeo-ri väljer att isolera sig från omvärlden men kontaktas av en gata trollkarl som heter Jo-goo som erbjuder henne ett jobb i hans show.

Originaltitel O-ssak-han Yeon-ae
Alternativ titel Spellbound
Regissör Hwang In-ho
Manus Hwang In-ho
Genre Komedi, Romantik, Skräck, 2010-tal
Skådespelare Son Ye-jin, Lee Min-ki, Yun Ji-min, Hwang Seung-eon, Park Cheol-min, Kim Hyeon-sook, Lee Mi-do

Engravadlax
2020-02-16
Lite barnfilmskänsla över det, men bara koreanerna hade kunnat göra nästan-barnfilmsskräck som jag inte hatade.
Tuuna
2015-09-13
Kinda fun but oh so cheesy :P
HerrNenne
2014-09-08
Tappar trean på grund av att jag är en fegis, mest. Nej men den är mysig och har en okej story och bra kemi mellan skådisarna, men jag har personligen lite svårt för skräckstämning och även romkomen saknar lite spets ibland.
Kimchi
2013-01-27
Fan va fett! Vilken skön genremix! Romantisk komedi och skräck haha. Nåja, var väl inte direkt läskig men ja...grymt fina miljöer och och ett schysst manuskript. Kanske att den blev aningen sliskig på sina ställen, men överlag är jag ändå imponerad.