2.3

Christine försvinner

Christine, 16 år, gör slut med sin pojkvän strax före årets lägerskola. Det är något som får henne att dra sig in i sitt skal. Kanske kan lägret hjälpa henne att komma underfund med vad hon vill.

Originaltitel Forsvunden
Alternativ titel Embrace Me
Regissör Kaspar Munk
Manus Kaspar Munk
Genre 2000-tal, Kortfilm, Drama
Skådespelare Stine Stengade, Frederik Paarup, Benjamin Boe Rasmussen, Kirstine Rosenkrands Mikkelsen, Marie Tourell Søderberg, Thomas Bang, Julie Christiansen, Oscar McWilliam, Fred Salmon, Elisabeth von Rosen

resegaranti
2010-09-08
Förstår verkligen inte att den här inte nådde fram till folk. Stark realism med ett i min mening ganska tydligt budskap. Väldigt finkänslig men ändå intensiv drama. Och den undviker de klassiska klichéerna, som alltid solkar ner helheten och fördummar karaktärerna i ungdomsfilmer, på ett mästerligt sätt. Något som jävligt få filmer i genren kan ståta med. Att dramaturgin inte är klassisk bidrar bara till äkthetskänslan.
tinytears
2007-09-20
Ingen story och ingen konstärlig charm, varför göra en film om man inte har något att berätta eller att visa ? meningslöst dravel.