Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

The Vampire's Assistant


En ung pojke vid namn Darren Shan träffar en mystisk man på en "freak show", en man som verkar vara en vampyr. Efter en serie av händelser måste Darren lämna sitt vanliga liv och ge sig av på vägarna med Cirque Du Freak och bli en vampyr.


Originaltitel Cirque du Freak: The Vampire's Assistant
Alternativ titel Circus of the FreakCirque du Freak
Regissör Paul Weitz
Manus Paul Weitz, Brian Helgeland
Genre Familjefilm, Action, Thriller, Äventyr, Skräck, Fantasy, 2000-tal
Skådespelare Chris Massoglia, John C Reilly, Josh Hutcherson, Jessica Carlson, Michael Cerveris, Ray Stevenson, Patrick Fugit, Morgan Saylor, Don McManus, Colleen Camp, Ken Watanabe, Salma Hayek, Orlando Jones, Frankie Faison, Willem Dafoe, Kristen Schaal
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 929
Filmnummer 71085

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


dudson
2019-11-12
Härligt skruvad,svärtad vampyr raffel med en guld C-Reiley. Älskar verkligen den trevliga gooth känslan och ljuvligt mörk musik. + en skäggig Salma Hayek haahaa=)
Tatty
2019-07-19
Lite smågalen men en aning annorlunda och spännande vampyr film!
Krille80
2015-01-02
De förväntningarna jag hade på denna film att den skulle vara lite småkul då den verkade ha en hel del sköna skådisar och en handling som föll mig i smaken. Nu köpte jag historien från början till slut vilket gjorde att jag blev helt sanslöst underhållen under hela filmens gång. Effekter, skådespelare, humor och allvar fungerar riktigt bra i en historia som förutom att underhålla också faktiskt lyckades få mig att känna att jag upplevde något någorlunda originellt eller i alla fall försök till.
uncle_funk
2013-10-16
Bra musik, men kändes mest som om att flera kapitel inte fanns med. Allt gick så snabbt och det känns som mänskliga känslor var helt försvunnet.
snideby
2013-07-20
Väldigt tramsigt och ojämnt. Och de värsta är att en uppföljare är att vänta.
Mikael602
2012-12-23
Bättre än Twilight.
pissemugg
2012-08-02
Jag har läst några av böckerna oh gillade dom väldigt mycket, den här är dock inte särskilt lik mina förväntingar. Den var ganska barnslig och konstig, men på något sätt så gillade jag den lite ändå.
Kebaa
2012-01-09
Huduvskådespelaren är dålig. Ser endast glad och förväntansfull ut hela tiden. Men filmen var ändå helt ok med vissa roliga och fantasifulla inslag.
Perdhra
2011-08-11
Det är en ganska tramsig film faktiskt. Hade jag varit 10 hade jag kanske tyckt om den men, den är för tramsig.
Taandborste
2011-08-07
Den hade sina stunder.
Visa äldre kommentarer »