Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

City of Ghosts


Jimmy Cremming börjar känna FBI flåsa honom i nacken. En orkan har orsakat ödeläggelse av katastrofala mått, vilket är extra olyckligt för skojaren Jimmy, eftersom det försäkringsbolag han representerar inte har några pengar att ersätta de drabbade med. Vid första bästa tillfälle flyr därför Jimmy till Kambodja för att undkomma utredningen och sammanstråla med sin ljusskygge chef och mentor, Marvin, som ligger lågt, långt från den amerikanska lagens långa arm.


Originaltitel City of Ghosts
Regissör Matt Dillon
Manus Matt Dillon, Barry Gifford
Genre Drama, Kriminalare, Thriller, 2000-tal
Skådespelare Matt Dillon, Kem Sereyvuth, James Caan, Natascha McElhone, Gérard Depardieu, Stellan Skarsgård, Rose Byrne, Shawn Andrews
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 232
Filmnummer 14745

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


silvertrain
2015-03-26
Lite svårt att betygsätta då det var typ tio år sen jag såg den, men det jag minns var att jag vart besviken när jag såg den eftersom den inte någonting med spöken eller skräck att göra och jag trodde att den skulle handla om spöken på grund av titten. Och det var en spökfilm jag ville se. Sen vad filmen i sig handlar om kommer jag inte ihåg någonting av typ.
ClintanTheKing
2013-04-29
Rätt så genomrutten.

2008-11-12
Njaa..Matt Dillon har aldrig varit en favorit som skådespelare hos mig, nu inte heller som regissör. Hans lite grötiga "City of Ghosts" är en film som snabbt åker ur minnet. Trevande regi, ologiskt manus med underligt händelseförlopp och udda, på ett mindre bra sätt, karaktärer. Tråkigt.
merilina
2008-03-17
jag gillar den verkligen
LittleBigAun
2007-07-10
Var länge sen jag såg den, men som jag minns det var den ja, en 3:a
Snow_white
2007-05-24
Stark fyra
Bear
2007-02-18
Snott lite här och var till en gröt av Killing Fields-Apocalypse-Fallen Angels rip offs, både i regi och manus. Iofs ok regi och skådespeleri, men manuset var riktigt kasst. En massa lustiga karaktärer och bra skådespelare (och då menar jag inte Depardieu) kunde inte dölja detta faktum.
ropes_in_tears
2007-02-17
De som ger den här filmen en 1:a är förmodligen samma som ger Vin Diesel-filmer en 5:a - tänk på det. Dillon sköter rollen som regissör exemplariskt. Soundtracket och tempot är perfekt välavvägt med tanke på miljön och berättelsen som är närmast film noir. En så otroligt underskattad film.

2007-01-14
Detta är Matt Dillons regidebut vad det gäller film. Han arbete som regissör är klart godkänt om inte ganska bra. Det här är Dillons film och förutom att även spela huvudrollen har han skrivit manuset. Manuset känns dock för tunt för att motivera speltiden på närmare två timmar. Den har ändå sina positiva drag och är vid ett par tillfällen överraskande vilket är glödjande. Stellan Skarsgård medverkar också men skådespeleriet överlag känns minst sagt alldagligt, man bjuds definitivt inte på något extra.
Kurosawafan
2006-07-14
Love or `Hate verkar det som ?
Visa äldre kommentarer »