Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.4
av 5

Clerks II


En olycka i Dante och Randalls butiker tvingar dem att vidga sina vyer, men det slutar med att de börjar jobba på Mooby's.


Originaltitel Clerks II
Alternativ titel Clerks 2
Regissör Kevin Smith
Manus Kevin Smith
Genre Komedi, 2000-tal
Skådespelare Brian O'Halloran, Jeff Anderson, Rosario Dawson, Jason Mewes, Kevin Smith, Trevor Fehrman, Jennifer Schwalbach Smith, Jason Lee, Wanda Sykes, Earthquake, Zak Knutson, Kevin Weisman, Ethan Suplee, Jake Richardson
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 3792
Filmnummer 42767

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


vonadel
2022-12-29
Även denna uppföljare ligger och balanserar mellan en 3:a och 4:a. Tycker humorn är på ungefär samma nivå som i ettan, d v s ofta ganska purbertal. Men, gillar karaktärerna ändå och både Trevor Fehrman och Rosario Dawson är riktigt trevliga tillskott. Och så är den ju i färg! 7/10
myslas
2014-12-30
Första filmen är smart, innehåller intressanta dialoger och fantastiska one-liners vilket resulterar i en av de roligaste filmer som gjorts. Här blir det däremot lite för mycket av allt, framförallt av pubertal humor. Det finns moment som är riktigt roliga men det överskuggas allt för ofta av fånigheter. Man förväntar sig nästan att Seth Rogen ska dyka upp.
Krille80
2014-11-26
Jag var väldigt tveksam till en uppföljare till den fenomenala "Clerks" men efter bara några minuter insåg jag hur mycket jag hade saknat dessa karaktärer. Här får man en stor dos av väldigt grov men sanslöst kul och fyndig dialog och oförglömliga diskussioner om allt möjligt. Lite ojämn men här finns en hel del otroligt underhållande scener.
KyLLo
2014-07-25
Den första filmen gav jag toppbetyg, och visst hade jag vissa förhoppningar om att den här bara skulle fortsätta i samma spår och plocka hem en fyra eller femma. Men nej, här har den mysiga tobaksbutiksmiljön, de sköna dialogerna och de udda kunderna ersatts med en sunkig hamburgerrestaurang, barnsliga äckelskämt och den omogna killen har fått på tok för mycket utrymme. Sedan att bygga filmen på en totalt ointressant kärleksrelation och dra ut på de klyschigaste och tråkigaste scenerna får den till och med att kännas långtråkig emellanåt. Nej, charmen och det mesta av humorn är som bortflugen. Tycker man inte att klyschigt relationssnack, tidelag och avföring är coolt, roligt och intressant så är den här filmen ganska dödsdömd. I filmens sämsta stunder är manuset sämre än American Pie 7, men under ett par korta sekunder når den faktiskt upp i samma nivå som Clerks. Några biroller är småroliga och stjäl intresse från huvudpersonerna. Trots alla brister så lyckas Smith få mig att titta klart. Och jag är tacksam för det, för slutet gav mig vissa förhoppningar om en bättre uppföljare.
Immortale
2014-02-27
Jag älskar Jay.
Benedictuz
2014-02-27
Såg om ettan, blev ledsen över att O'Halloran levererar så träigt skådespeleri att den var tvungen att sänkas från ett yngre jags totala kärlek gentemot filmen, särskilt om den senare tillagda begravningsscenen ska tas i beaktande(final cut). Såg om tvåan och insåg att den verkligen inte klarar av att leva upp till ettans stillsamma mysfaktor med sin perfekta tusch av absurditeter.
ClintanTheKing
2014-02-16
Skrattade faktiskt met åt denna än ettan och visst är denna skönare. O\\'Halloran och Dawson är bra men den som utan tvivel stjäl showen är ju Anderson som Randal. Otroligt härlig karaktär som lyfter båda dessa filmer en nivå. Nära 4an...
filmfreak1
2013-11-29
Kevin Smith, har tjänat ihop till den här 4an.
Ful_fisk
2013-05-12
Riktigt bra uppföljare! Bra story, bra karaktärer och bra dialog. Saknar dock den visuella biten från uppföljaren.

2013-04-01
Awesome!
Visa äldre kommentarer »