Close My Eyes

Syskonparet Richard och Natalie passar inte in i medelklassamhället Richmond, med sin arbetarklassbakgrund och sin privata intensitet. Till råga på allt uppstår spänningar och attraktioner emellan dem, trots att Natalie är gift.

Originaltitel Close My Eyes
Regissör Stephen Poliakoff
Manus Stephen Poliakoff
Genre 90-tal, Drama
Skådespelare Alan Rickman, Clive Owen, Saskia Reeves, Karl Johnson, Lesley Sharp, Kate Gartside, Karen Knight, Niall Buggy

LillaBlåaMus
2016-11-14
Orsaken till att orsaken till kärleksaffärer sällan förklaras förefaller mig uppenbar: att orsaken är uppenbar: i allmänhet orsakas kärleksaffärer av att ömsesidig kärlek uppstår, vad en än anser om saken.
Commandante
2014-03-19
Eftersom orsaken till syskonens kärleksaffär är höljd i dunkel, så framstår det hela som ganska svårförståeligt. Slutet gör inte det hela bättre. Dock kul att se en väldigt ung Clive Owen!
Dutch
2012-10-24
Tråk.
Ninonette
2010-08-12
Jättevackert foto, intressant historia. Gillade upplösningen.
Cftbl
2010-02-10
"Till råga på allt uppstår attraktioner, trots att Natalie är gift."..??? Nevermind att dom är syskon, eller? Antingen syftningsfel eller en något udda moralisk synvinkel.. Hm, får väl ta och se den och få reda på det, helt enkelt.
MaxMackan
2009-10-31
Tycker attraktionen är märkligt oförklarad. Helt plötsligt smäller det till bara. Når inte hela vägen lite mycket liknande lösa trådar...
HerrArne
2008-01-20
Udda men inte ointressant.