2.4

Clown

En kärleksfull far finner en clowndräkt till sin sons födelsedagskalas, men upptäcker snart att dräkten är en del av en ond förbannelse som förvandlar sin bärare till en mördare.

Originaltitel Clown
Regissör Jon Watts
Manus Christopher D Ford, Jon Watts
Genre Drama, Skräck, 2010-tal
Skådespelare Andy Powers, Laura Allen, Christian Distefano, Peter Stormare, Chuck Shamata, Elizabeth Whitmere, Victor Cornfoot, Lucas Kelly, Emily Burley, Matthew Stefiuk, Eli Roth

Hanness
2021-10-10
Besviken, hade väntat mig mer med tanke på betyget på IMDB.
dudson
2020-12-07
Skrämmande kass är det rätta ordet för denna satyg till "skräck-film" Stormare gör detta för pay the rent givetvis. Läääängeeee sedan man sett maken till ultra unken clown skapelse. Undvik som pesten!!
2018-08-04
Underhållande dålig!!
Jamesa
2018-01-27
Inte så pjåkig i en del akter. Lite bra annorlunda. Helheten blir dock kanske inte helt gedigen till slut. Irriterande med att lämna en helt uppbyggd tråd för lösning helt åt sidan och ett konstigt räknefel.
Gordyal
2016-08-09
En på många sätt helt okonventionell film (i positiv mening) med flera kanonscener. Men helheten är inte mycket att hänga i granen och en särskild sekvens är så jävla kass att den höll på att sänka hela filmen. (6-/15)
Tatty
2016-05-21
Tja, en ganska okej film. Men inte jätte bra fast den var lite läskig och intressant ändå.
Dutch
2015-12-14
Peter Stormare briljerar!

2015-11-30
Nej, det här funkade inte för mig. Det är en ganska fånig film som dock menar väl.

2015-11-15
Hade väntat mig en helt okej skräckfilm. Fick se uselt trams. Budgetfilm. En klar besvikelse. 2/10
ekneB
2015-09-06
Var underhållen hela vägen och tyckte den var spännande!