2.1
2.1
Club Dread
En seriemördare hindrar det roliga på Club Dread, en ö för par som möter andra par, och det är de anställda som måste stoppa våldet, eller i alla fall gömma undan det.

Originaltitel | Club Dread |
Alternativ titel | Broken Lizard's Club Dread |
Regissör | Jay Chandrasekhar |
Manus | Jay Chandrasekhar, Kevin Heffernan |
Genre | Komedi, Thriller, Skräck, 2000-tal |
Skådespelare | Bill Paxton, Jay Chandrasekhar, Kevin Heffernan, Steve Lemme, Elena Lyons, Dan Montgomery Jr, Tanja Reichert, Nat Faxon, Michael Weaver (II), Brittany Daniel, Jordan Ladd, Lindsay Price |
Filmnummer | 19380 |
Nä fy fan vilken skit.
SKRÄCK á la 80-tal från 2004? Lägg därtill en stor dos av dum/sjuk/omogen/hormonstinn humor.Det här är en kul film att kika på med massor av chips, läsk, godis och ett gäng med gamla vänner och en filmupplevelse som ligger på skön och avslappnad nivå.
Rätt oskyldig liten komedi med ett roligt tema "seriemördare i paradis miljö". slutet var det bästa=) snacka om manisk mördare lol)
Smårolig och underhållande slasher i trevlig miljö, helt ok film att fördriva tiden med.
Helt ok film och det var ju mycket parodi i filmen som faktiskt var riktigt roligt, i vissa scener.
Roligt också att se Brittany Daniel i film där hon har en stor roll :)
smårolig, fast det räddade den inte.
Kan inte ge den en etta eftersom slutet var så fruktansvärt fult att jag började asgarva!
Ända anledningen till at jag ger en 3a är för att det är roligt och se dåliga och löjliga karaktärer dö på knäppa sät.
en otippad favorit. dax för en omtitt, kanske.
Riktigt kass och tröttsam.