Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.6
av 5

Coco


Miguel är en ung pojke som drömmer om att bli lika bra på gitarr som sin idol Ernesto de la Cruz, Mexikos mest berömda musiker. Men Miguels familj har helt förbjudit musik i generation efter generation. Miguel trotsar förbudet, och upptäcker då ett gammalt släktmysterium vilket leder till att hans familj återförenas på ett både extraordinärt och överraskande sätt.


Originaltitel Coco
Regissör Adrian Molina, Lee Unkrich
Manus Adrian Molina, Matthew Aldrich
Genre Komedi, Animerad, Familjefilm, Musikal, Äventyr, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare Anthony Gonzalez (röst), Gael García Bernal (röst), Benjamin Bratt (röst), Alanna Ubach (röst), Renee Victor (röst), Jaime Camil (röst), Alfonso Arau (röst), Herbert Siguenza (röst), Gabriel Iglesias (röst), Lombardo Boyar (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1091
Filmnummer 127377

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


djonipony
2023-09-25
Kanske är min svårighet för tecknat, eller bara den här filmen (men tecknatmönstret är tydligt), men oavsett så blir det bara 2/5. Garvade knappt något, kände inte så mycket, oroades inte, berördes inte. Snyggt animerad och rätt bra musik, men jag vill KÄNNA något (skratta, skrämmas, gråta, NÅGOT bara) när jag ser film. Här uteblev all sån kraft tyvärr.
viffslan
2023-02-11
En riktig fullträff. Hela familjen gillade denna, och det är inte ofta som vi vuxna gillar en film lika mycket som barnen!. Den var rolig, spännande, känslosam och hade liksom allt. En väldigt fin och tilltalande vinkel på döden också.
vonadel
2021-10-04
Denna har jag haft länge utan att bli färdig att titta på den. Påverkade nog att jag faktiskt inte trodde den skulle vara så bra heller. Men, där hade jag fel. Innehöll det mesta man kan förvänta sig av en bra Disney/Pixar film. Både rolig och känslosam. Första filmen på länge jag såg i 3D också. Det var lite nykommet. 7/10
BjörnBandhund
2021-08-05
Riktigt härligt med en familjefilm om att spela gitarr! Femman är inte långt borta.
Zebulonm
2020-05-30
Gillade den klart bättre andra gången...
Tatty
2019-12-11
Jag säger bara ÅH och AWW!! Underbar film för både vuxna och barn! Spännande film till och med! En pojke var på en ställe som han inte borde vara på, varför var han där? En dold sanning finns i filmen och jag tror ni blir lika förvånade som jag var vilket gör filmen riktigt vackert och väldigt spännande! Mycket känsla i filmen enligt mig! Och vem är denna Coco?! Kolla filmen och lär känna hela underbara konstiga familjen! Inte illa att sambon gillade filmen också! Rekommenderar den starkt!
hsimpson
2019-07-08
Öppnade lite småkul, och tog sig verkligen efterhand. Riktigt mysig och hjärtevärmande berättelse. Vackert animerad. Pixar levererar!
Krille80
2019-03-16
Vill man ta del av fantastiska och originella historier så verkar det som det fortfarande är Pixar man ska vända sig till. Jag är också tacksam för att jag denna gång få ta del av en kultur som jag tidigare endast haft en ytlig kunskap av. Så underhållande, så sevärd och ett så härligt soundtrack. Tack och lov för Pixar.
Jannebanan
2019-03-10
Otroligt snygg film och en mycket kreativ berättelse. Tyckte dock att den att den inte riktigt hade samma närhet till skratt som Pixar-filmerna annars har.
Roswall
2019-02-10
Den har sina stunder. Jag gillar att var kampen mellan individualism och självförverkligande vs kollektivism tog vägen. Den hade scener som jag berördes av på grund av min egna livshistoria. Har något extra samtidigt som den är något svag. Landar på en stark trea. (7/10)
Visa äldre kommentarer »