2.2
2.2
Cold Blood Legacy
En yrkesmördare lever helt isolerad i en stuga intill en sjö. En dag möts han av en skadad kvinna framför huset och för att rädda henne måste han riskera sitt eget liv.

Originaltitel | Cold Blood Legacy |
Regissör | Frédéric Petitjean |
Manus | Frédéric Petitjean |
Genre | Action, Thriller, Mysterium, 2010-tal |
Skådespelare | Jean Reno, Sarah Lind, Joe Anderson (II), David Gyasi, Ihor Ciszkewycz, François Guétary, Samantha Bond, Jean-Luc Olivier, Larisa Rusnak, Maxime Mege |
Tycker den är helt okey.
Tacksamma miljöer för en bra thriller. Reno borde vara ett givet val, men nu har han blivit gammal, trött och plufsig och verkar inte alls trivas i rollen.
Kunde ha blivit bra. Blev inte det.
Bygger upp något känns det som men som sen bara tar slut. Jean Reno är bra som han oftast är men att detta är en b film känns ganska uppenbart trots de vackra snöiga vyerna.
Besviken då jag gillar Jean Reno.
Inte så usel egentligen. Jag gillar vidderna och musiken. Mystiken byggs upp trodde jag. Men det blir gör enkelt och i och med det faller det platt...