Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

Collateral Damage


Brandmannen Gordon Brewer tar på egen hand upp jakten på dem som tagit livet av hans hustru och son vid ett bombattentat. Det visar sig snart att morden inte bara varit ett terroristdåd, utan att allt ingår i en stor sammansvärjning.


Originaltitel Collateral Damage
Regissör Andrew Davis
Manus David Griffiths, Peter Griffiths
Genre Action, Thriller, 2000-tal
Skådespelare Arnold Schwarzenegger, Elias Koteas, Cliff Curtis, Francesca Neri, John Leguizamo, John Turturro, Miguel Sandoval, Jsu Garcia, Tyler Posey, Lindsay Frost, Michael Milhoan, Harry Lennix
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 4433
Filmnummer 4977

Recensioner

Skapad 2019-12-14 av steffoo
Arnold är på krigsstigen igen och alla skurksen gör bäst i att se upp! Denna gång antar muskelberget från Österrike skepnaden av den godhjärtade (förstås!) brandmannen Gordy Brewer, som geno...   Läs mer »

Kommentarer


Robkiller
2019-01-27
Djungelaction med terrorister... rätt ljummen den här... Arnold känns inte riktigt rätt i rollen, och den tar sig aldrig... men ändå inte helt värdelöst.
Rai
2018-03-08
Nja ingen favorit precis!
StureStenhög
2018-01-04
Känns lite som eftersläntrare till en film-era som var över när den här rullen släpptes, och det går väl inte att förneka att det finns ett mått av trötthet här. Men jag gillar ju sådana här filmer, och jag tycker att den här levererar fullgod underhållning. Arnold är go som vanligt och får slänga ur sig några roliga repliker (eller om de snarare blir roliga för att det är Arnold som slänger ur sig dem). Vändningarna i storyn fungerar också helt okej, och att man begår karaktärsmord på ett helt land är lite kul i sig. Så en svag trea förtjänar den ändå, den är trots allt väldigt mycket bättre än Collateral Beauty
mammene
2018-01-03
Man vet vad man får när det gäller Arnold och han är den stora behållningen, vet nog ingen annan som skulle kunna axla hans stil. Historien är väl inte den bästa och lite oklarheter finns, men en god stunds underhållning kan också ha sitt syfte, blir en trea av den svagare sorten.
karlmats
2017-05-25
En Arnold-rulle som både jag och Gud glömde. Jag vet inte varför jag aldrig såg den här när den kom men lika bra var nog det. Arnold som amerikansk familjefar känns som en väldigt klumpig början, han kan ju inte direkt beskyllas för att vara en mångsidig skådis. När han väl kommer in i Arnold-mode möts vi av ganska dålig dialog och en handling som är tillräckligt orealistisk för att inte ta på allvar och inte tillräckligt oseriös för att underhållas av. Actionscenerna är inte heller nåt att lägga på minnet och även om det är kul att se Elias Koteas igen så håller egentligen det mesta här ganska bedrövlig klass. Arnold måste gå all in med sina roller för att det ska bli bra, den här halvmesyren håller inte. Usel regi också vilket så klart drar ner med en sån skådis som Arnold.. En stabil 2a, halvduglig underhållning för stunden.
Krille80
2014-10-31
En helt onödig film. Dålig ologisk handling, ena sekunden är alla hypersmarta för att nästa sekund inte tänka allas. Knappt tittbar. En av Arnolds sämre filmer. 1+
Lotso
2014-07-12
I sin helhet blir det inte mer än ok. Det jag gillade i den var såklart Arnold Schwarzenegger och där är en twist i slutet som tog mig på bar gärning. Men där är inget i denna filmen som gör att den står ut i mängden och den känns ganska out dated. Men framför allt du lär ha glömt bort den lika fort som du sett klart den. Där finns bättre Arnold Schwarzenegger filmer där ute ta och se dem istället!
LacombeLucien
2014-06-20
LOL.
Dele
2014-04-17
Skiljer sig glädjande nog ett tag lite grann, men i slutändan inte myckt, från den ensidiga tröttsamma grund som är så vanlig i denna typ av Arnold-filmer. Lättförklarad skuldbeläggning och hämnd genom våld på dem som är av en annan sort. Nej tack.
92axha10
2013-11-03
Tyckte den var riktigt tråkig. Jag kom aldrig riktigt in i det hela. Väldigt rörigt och oengagerande.
Visa äldre kommentarer »