Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Colombiana


Efter att som barn ha sett sina föräldrar mördas i Bogota, växer en ung kvinna upp till en iskall lönnmördare. Utöver sitt "jobb" som yrkesmördare åt sin farbror, tillbringar hon all övrig tid till att hitta den som är ansvarig för hennes föräldrars död.


Originaltitel Colombiana
Regissör Olivier Megaton
Manus Luc Besson, Robert Mark Kamen
Genre 2010-tal, Äventyr, Action, Drama, Thriller
Skådespelare Zoe Saldana, Cliff Curtis, Jordi Mollà, Lennie James, Michael Vartan, Beto Benites, Amandla Stenberg, Jesse Borrego, Cynthia Addai-Robinson, Angel Garnica, Ofelia Medina, Callum Blue, Sam Douglas, Graham McTavish, Charles Maquignon, Max Martini
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2141
Filmnummer 86539

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Gordyal
2019-04-13
Zoe Saldana är grymt rätt-castat. Kvalitén på action-scenerna är hög, och man kan trycka duktigt med popcorn om man så vill. Vad resten anbelangar så är det mest jävligt dumt. (7+/15)
Rai
2018-03-08
Rätt underhållande, men inte mycket mer än så!!
fridenpaden
2017-10-25
Stabil action om man gillar Bessons stil. Zoe Saldana är som både Mathilda och Leon i samma person.
Dutch
2017-08-02
Värt det endast för Zoe.
Stygga-Vargen
2017-08-02
B-action av värsta sorten.
Engravadlax
2016-05-19
Bara Zoe Saldana är bra. Det räcker inte.
Murvel48
2016-04-26
Det började det bra men sedan förvandlades det till någon halvtaskig sorts mission impossible. Jag hade hoppats på mer drama och mindre hjärndöd action.
Bullen84a
2015-10-18
Helt ok
Krille80
2015-01-11
Jag trodde jag skulle få en film utan större kvalitèer men ändå kul actionunderhållning. Jag hade delvis rätt då filmen bjuder på härlig underhållning men hör och häpna så är filmen inte så dum. Filmen är snygg och skådespelarna sköter sig och det finns t.o.m. en historia som fungerar. Trevligt var också att Zoe Zaldana i huvudrollen gör ett bra jobb. Efter filmen "The Losers" då hennes agerande i actionscener inte var det minsta trovärdigt så använder man henne mycket bättre här.3+
Solidus
2014-10-17
Jag hade svaga förväntningar på ”Colombiana", men jag var jag trött i skallen och ville se hjärndöd actionunderhållning och hjärndött var det, men fan inte underhållande. Zoe Saldana är inte tillräckligt bra att bära en hel film och manuset är riktigt uselt. Hela projektet känns trött och oengagerat och slutresultatet är en mycket tråkig hämnd-historia som misslyckas kapitalt med att väcka intresse och engagemang från min sida. Tumme ner.
Visa äldre kommentarer »