Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

Columbus Day


Efter sitt livs stöt gömmer sig en tjuv i stadsparken medan han planerar hur han ska bli av med stöldgodset. Där blir han oväntat nog vän med en brådmogen pojke som uppmuntrar honom att försöka nå sin ex-fru och dotter, som han hoppas kommer att vilja återta kontakten med honom nu när han är på väg att bli rik. När hans affärer ser ut att gå i stöpet gör han allt han kan för att hålla pojken utanför och rymma till Florida för att återförenas med sin familj.


Originaltitel Columbus Day
Regissör Charles Burmeister
Manus Charles Burmeister
Genre Drama, Kriminalare, Thriller, 2000-tal
Skådespelare Val Kilmer, Marg Helgenberger, Wilmer Valderrama, Ashley Johnson, Lobo Sebastian, Michael Muhney, Bobb'e J Thompson, Richard Edson, Ivana Milicevic
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 100
Filmnummer 61796

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Bumbi78
2021-12-27
Kilmer lufsar runt i överrock och försöker reda upp sitt liv. Så uppfattade jag på ett ungefär att detta skräpet handlade om.
larsen1976
2015-11-08
Gäsp
Murvel48
2013-04-13
Undrar vad som låg i väskan??
Arseenal
2012-07-19
Haha det sämsta jag sett i år. Garanterat. Inte ens värt de 10:- jag lade ner på DVD:n.
jonbo
2010-04-30
Ointressant o tråkig och en irriterande unge.
Bewitched
2010-03-15
Ne, håller inte... Men bra skådespeleri av Klimer, men vad f*n gör Helgenberger i en sådan här film? Gå in och läs min recension av filmen på: http://bewitched.blogg.se
Christofer
2009-12-30
Träigt spelat av Kilmer, vilket inte var helt oväntat kanske. Men var han tvungen att ta i så att han sket ner sig för att verka seriös? Det blev ju så krystat att en höggravid hade hamnat i bakgrunden. Uselt manus och totalt osammanhängande story bidrog ju också till att allt blev skit. Dessutom sjukt trött drama mellan Kilmer och ungen.
qosmio
2009-12-25
shit va dåligt klippt den här filmen var vilket bottennapp
Molestaire
2008-09-24
I stil med Phone Booth utspelar sig detta actiondrama på endast ett ställe, med en del avstickare till följd av berättandet. Här är det dock mer avskalat, och inte lika spännande, vilket inte heller är poängen. Otroligt bra spel från framför allt unge Bobb'e J Thompson som spenderar den nyinstiftade helgdagen Columbus Day i en park tillsammans med Val Kilmer, som också han bjuder på en fin rollprestation.
Ninaw
2008-05-13
Annorlunda men varm och fin film med härliga enskilda berättande historier dold i detaljerna i bakgrunden. Dessutom bjöd den på Leendeframkallande konversationer mellan Val Kilmer och pojken i parken. En riktig söndagsfilm!
Visa äldre kommentarer »