Comanche Moon

Comanche Moon är en uppföljaren till Lonesome Dove. Gus and Call är nu Texas Rangers vars kapten är Inish Scull. När Sculls favorithäst blir stulen av Comanches beslutar hans sig för att finna hästen och lämnar över ansvaret till Gus and Call.

SalotSar
2014-07-31
Det kan ju inte vara dåligt om Buffys mamma, prästen med hjärntumör från Deadwood och Linda Cardelinni från Nollor och nördar är med ;) Men frågan är vad som egentligen händer, svårt att hantera mansrollen på prärien? Och sedan tar det slut. Som någon påpekade, det ligger buskis över det hela, men inte nödvändigtvis på ett dåligt vis.
jonbo
2013-09-15
Skådespelet är överlag rent horribelt, undantaget är Linda Cardellini, manuset suger getpung och det känns bara avslaget.
Berniey
2013-04-30
Hade vissa förhoppningar på den här men de grusades tämligen omgående då denna visade sig vara värsta sortens western buskis med ett sällsynt tunt manus o lägg där till uselt skådespeleri från de berörda o kollapsen var ett faktum.
NapoleonSolo
2010-09-22
Bible and sword! Bra skådisar och produktion men det bristfälliga manuset drar ner betyget.
writer
2008-08-04
Den bästa skådisen var helt klart Adam Beach han spelade arg genom hela filmen. Han är en så enastående skådis och kan gestalta bra. Dessutom var eddie spears oxå med på ett hörn han är oxå bra. Men serien var sådär det var länge sedan jag såg den.
Sandur
2008-07-22
jag älskar verkligen denna miniserie! val kilmer är underbar i den.