Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Come Play


Oliver är en ensam ung kille som inte känner sig som någon annan. Han längtar efter att få en riktig vän och söker tröst och tillflykt i sin mobil och sin surfplatta, hans två ständiga följeslagare. När en mystisk varelse använder Olivers apparater mot honom för att bryta sig in i vår värld måste Olivers föräldrar kämpa för att rädda sin son från monstret bakom skärmen.


Originaltitel Come Play
Alternativ titel Larry
Regissör Jacob Chase
Manus Jacob Chase
Genre Drama, Thriller, Skräck, Mysterium, 2020-talet
Skådespelare Azhy Robertson, Gillian Jacobs, John Gallagher Jr, Winslow Fegley, Jayden Marine, Gavin MacIver-Wright, Dalmar Abuzeid, Eboni Booth, Rachel Wilson, Alana-Ashley Marques
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 34
Filmnummer 138640

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


ekneB
2021-03-14
Helt okej film som inte riktigt når upp, vilket många filmer som gått från kortfilm till långfilm har problem med. Det finns inte tillräckligt djup i storyn
Engravadlax
2020-11-29
Väldigt humoristiska scener med sticky hand-leksaken i inledningen, kan tänka mig att Jacob Chase själv kan ha haft barn för inte så länge sedan och minns hur absurd den är. Det är en ganska välgjord film, bra regi, reko barnskådisar, men inte speciellt läskig. Känns som Stranger Things eller en barnfilm till sin ton. En skaplig regissör och manusförfattare med en otillräckligt mörk fantasi för genren?
amam
2020-11-08
Helt okej produktionsvärde och skådisarna gör sitt bästa med det de har att jobba med men filmens största svaghet är det halvkassa manuset och mediokra regi. Ofta pinsam dialog, malplacerade komiska scener och styltigt budskap i klass med "phones are bad". Stark tvåa.