Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Come to Daddy


När Norval får ett oväntat brev från sin frånvarande far, reser han till faderns avskilda hem vid vattnet. Men mycket snart märker han att något känns väldigt konstigt, och istället för en efterlängtad familjeåterträff är han istället fast i en helvetisk mardröm.


Originaltitel Come to Daddy
Regissör Ant Timpson
Manus Toby Harvard
Genre Komedi, Thriller, Skräck, 2010-tal
Skådespelare Elijah Wood, Stephen McHattie, Martin Donovan (II), Ona Grauer, Simon Chin, Raresh DiMofte, Madeleine Sami, Michael Smiley, Alla Rouba, Garfield Wilson
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 73
Filmnummer 135071

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


HerrNenne
2020-10-19
Man vet verkligen inte vad som kommer hända, och den överraskar ibland. Mest uppskattat när det blir lite roligt. Men så värst intressant är det inte ändå.
100tonvalspäck
2020-07-29
Lite svårt att veta var jag ska göra av den här filmen betygsmässigt. Var underhållen för det mesta (lite seg första 20-30 minuterna innan Norval börjar upptäcka lite saker), det är bra gore och lite spänning. Hade dock lite högre förväntningar på vad som skulle hända och vart det hela skulle leda, slutet blev lite en axelryckning.
Barneyk
2020-03-29
Bitvis riktigt bra men helheten håller inte ihop lika starkt. Jag gillar verkligen känslan av att aldrig ha koll på var filmen är påväg eller vad som ska hända härnäst. Den är hyfsat rolig och underhållande hela vägen igenom men det saknas något särskilt för att lyfta ordentligt. En väldigt klar och slätstark trea. Med en liten guldstjärna för att kännas egen och unik.
haajen
2020-03-15
Skruvad film som tar vägar som en inte alls förväntar sig. Mycket underhållande.
PeterTheW
2020-03-01
Elijah, McHattie och Donovan är ju bra. En underhållande rulle.