2.1
2.1
Committed
Joline startar ett nytt liv efter att hennes pojkvän bedragit henne. Men det är lättare sagt än gjort ...

Originaltitel | Committed |
Regissör | Lisa Krueger |
Manus | Lisa Krueger |
Genre | Drama, Komedi, 2000-tal |
Skådespelare | Heather Graham, Luke Wilson, Goran Visnjic, Casey Affleck, Alfonso Arau, Mark Ruffalo, Kim Dickens, Clea DuVall, Summer Phoenix, Mary Kay Place, Wood Harris, Laurel Holloman, Dylan Baker, Art Alexakis |
Detta var i mitt tycke en faktiskt charmig, men lågmäld underhållande film med en riktigt härlig Heather Graham i huvudrollen. Eftersom desto längre filmen går, desto mer gillar man Grahams karaktär, samt är det hennes karaktär som gör filmen intressant att titta på. Men för övrigt, en typisk dussinfilm.
"Romantisk-komedi" som kommer med viss charm men det man minns är alla kända ansikten. Här har vi Heather Graham, Luke Wilson, Casey Affleck och Mark Ruffalo i samma film. Det man kan säga om detta är att denna film är inte deras bästa för någon av dem. Allt för få stunder drar upp mig från den stora del av filmen som tråkar ut mig. 2-
Njae, stundtals viss charm, men på det stora hela är det ganska segt och med ett manus som inte gör nån glad. 2a.
Seeeeeg....
Riktigt dålig.
heather graham är grymt snygg, annars hade jag nog aldrig sett filmen klart, men men, det finns både bättre å sämre filmer, men inget å rekommendera