nya casino utan svensk licens

Companion

När en miljardär dör sätts en kedja av händelser igång för Iris och hennes vänner under deras weekendresa till hans egendom vid sjön.

sparriskrigarn
2025-06-27
Helt okej, men inkonsekvent och med många logiska luckor. Kändes stundtals som en komedi, eller en barnfilm.
karlmats
2025-06-21
Kul premiss men det känns också som något vi sett förut och även om jag gick in halvblind så blev jag inte så överraskad över händelseutvecklingen som många andra verkar ha blivit. Manuset är väl kanske den svaga punkten här och utan att spoila alltför mycket så kan man väl säga att det här känns som ett lite utdraget avsnitt av Black Mirror. Framför allt det som händer mot slutet kan man fundera på om det håller ihop längre än eftertexternas längd. Ingen i casten sticker ut nämnvärt men det är ju alltid lite roligt att se Rupert Friend igen efter att ha följt honom i Homeland, här som rysk riking vilket var lite omväxlande roll för honom. Inte direkt dåligt, men jag känner också att många recensenter höjer det här till skyarna i onödan och det kan inte gärna bli mer än en 2a.
Rune2000
2025-05-02
En bra långfilmsdebut av Drew Hancock och ännu en minnesvärd roll av Sophie Thatcher efter hennes medverkan i Heretic (2024). Jag uppskattade de komiska undertonerna och Black Mirror-liknande historia, men själva manuset hade behövt revideras. Filmens stora tvist avslöjas alldeles för tidigt och många av actionscenerna känns orealistiska. Men det som vi får är ändå värt att upplevas.
Spook
2025-05-01
extremt förutsägbar. inget nytt...
djonipony
2025-03-04
Helt ok. Kul med något udda och delvis nytt. Dock kom avslöjandet så plötsligt att vi snuvades på spännande ovisshet. Kul när latinon tänker högt kring vad Xanax heter i plural.
Commandante
2025-02-23
En helt okej film utan större överraskningar.