Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Con Air


När Cameron Poe dödar en berusad man utanför en bar för att skydda sin fru, sänds han till fängelse i åtta år. Medan han sitter av sitt straff föder hans fru en dotter och Cameron börjar brevväxla flitigt. Han väntar tålmodigt och blir till slut frisläppt och får ta flyget hem. Men flygplanet han skall åka med har just den här dagen väldigt speciella passagerare: några av landets absolut farligaste brottslingar.


Originaltitel Con Air
Regissör Simon West
Manus Scott Rosenberg
Genre Action, Kriminalare, Thriller, 90-tal
Skådespelare Steve Buscemi, John Malkovich, John Cusack, Ving Rhames, Nicolas Cage, Colm Meaney, Monica Potter, M C Gainey, Danny Trejo, Mykelti Williamson, Rachel Ticotin, Nick Chinlund, Dave Chappelle, Steve Eastin, Renoly Santiago, José Zúñiga, Jesse Borrego
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 19651
Filmnummer 209

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Dream
2023-03-14
Ren dynga.
Pos
2023-03-01
Det är ju egentligen inte fantastiskt ur ett filmskaparperspektiv, men jävlar vad underhållande och charmig denna klassikern är!
RichardEk
2023-02-02
Spektakulär actionfilm på gränsen till ’over the top’ med en nästan pervers beundran för fortskaffningsmedel i konvoj. Helikoptrar i motljus, pansarfordon i motljus, män med gevär och solglasögon i motljus. Till det: en långhårig Nicholas Cage, explosioner samt Nicolas Cage springandes från explosioner. Det är underhållande om än inte bra, med en ensemble av färgstarka 90-talsskådespelare som med varggrin tävlar med varandra om att spela över.
Bumbi78
2020-08-12
En fullkomligt idiotisk action tillika enorm succé när den kom. Befriande kul när en biffig Cage i ful frisyr tampas med hollywoods samlade elit av skurkar. Överspel varvas med oneliners och bombastiska actionscener. Korkat bortom alla sans, men väldigt underhållande.
Pentothal
2018-12-17
Precis lika dålig som jag minns den.
Rai
2018-03-07
Dålig film, men rätt kul. Måste se om den!
snubbel
2017-08-01
...oj... ...då...
yrkeschaufföre
2017-05-29
Cage som Cage! Det är som om han spelar rollen som sig själv som spelar en karaktär. Men en sån här film kan ju knappast bli riktigt dålig, den levererar ju vad som förväntas.
Biberkolben
2016-09-19
Fantastiskt lökig film med Nicolas Cage i sin mest hisnande frisyr någonsin. Se den!
jopjop
2016-08-12
Underhållande, men det kan inte bli mer än en tvåa.
Visa äldre kommentarer »