Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Conan O'Brien Can't Stop


Efter ett mycket omskrivet avsked från sin tidigare arbetsgivare bestämde sig Conan för att ge sig ut på vägarna, en turné som tog honom genom 32 städer och som hjälpte honom att åter få kontakt med sina fans och fylla det stora tomrum inom honom som uppstod efter separationen. Filmaren Rodman Flender följde O?Brien på hans ?Legally Prohibited From Being Funny on Television Tour? och kom hem med ett intimt porträtt av en artist som är tränad i improvisation, fångad under en tid när han är som allra argast och roligast.


Originaltitel Conan O'Brien Can't Stop
Regissör Rodman Flender
Genre Dokumentär, 2010-tal
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 619
Filmnummer 90835

Recensioner

Skapad 2011-09-28 av bluevelvet
Att bli så totalt förödmjukad som Conan O´Brien blev när han fick sparken efter sin sju månader korta men ack så lyckosamma period för ”Tonight Show”, där han ersatte den gamle Talk Show-r...   Läs mer »

Kommentarer


Krille80
2015-01-10
För mig som tycker Conan är underbart rolig, underhållande och tog hans sida utan tvekan i hela Jay & NBC vs. Conan-debatten så är denna resan man får följa med på här underbar. Jag får här en mer avskalad och ärligare Conan än någonsin. Jag får här den Conan man sett på TV i form av en glad, sprallig, rolig, energisk man men man får också en Conan som är arg, trött, sur, irriterad, lättretlig. Saker som i slutet av denna dokumentär fick mig att tycka ännu mer om honom.
Metheuz
2014-12-17
Ingen fantastisk dokumentär på något vis men Conan är Conan och hans stundtals elaka humor faller mig i smaken.
Genstruktur
2014-10-05
Han verkar sådär trevlig Conan, en film som gjorde mig lite avtänd på pöjken.
GinNTonic
2014-04-13
Conan är rolig och elak om vartannat och gör filmen sevärd trots att den inte är alls särskilt bra gjord. Känns som vem som helst skulle kunna göra ett minst lika bra, detta är en flugan på väggen-dokumentär som känns hafsigt filmad och ihopklippt.
BarryHero
2014-03-21
Forvantade mig mer av en Conandokumentar men anda intressant. Svag trea. Conan kan vara riktigt otrevlig ibland. Kanner inte igen hans tv-personlighet har.
Lord_saile
2013-12-16
Underhållande, men rätt platt, men är man som jag ett fan av Conan så är det värt att kolla in den.
ziferN
2013-09-05
Små trevlig, småkul och underhållande men hela dokumentären i sig är väldigt platt och enkel rakt igenom, det finns dessvärre inget djup om Conan's personliga sida som jag hade önskat. Men hur som helst så är jag ett stort fan av Conan och han är min personliga favorit bland alla "late-night-hosts", och det var dessutom lite kul att få följa honom på touren och han har klart ett bra sinne för humor. Så ja, en trea.
claradidam
2013-06-24
Tyckte inte att den framhävde en bra sida av Conan och gjorde mig ganska avtänd på honom som entertainer.
Zok
2013-04-01
Helt klart sevärd.
badpanda1606
2013-03-27
Loved it!
Visa äldre kommentarer »