Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Cooties


Ett mystiskt virus slår till mot en isolerad grundskola och förvandlar barnen till rasande vilddjur. En osannolik hjälte måste leda en brokig skara lärare i kampen för deras liv.


Originaltitel Cooties
Regissör Jonathan Milott, Cary Murnion
Manus Ian Brennan, Leigh Whannell
Genre Komedi, Action, Skräck, Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Elijah Wood, Rainn Wilson, Alison Pill, Jack McBrayer, Leigh Whannell, Nasim Pedrad, Ian Brennan, Jorge Garcia, Cooper Roth, Miles Elliot, Morgan Lily, Sunny May Allison, Armani Jackson, Peter Kwong, Kate Flannery, Rebecca Marshall, Matt Jones (II)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 222
Filmnummer 109008

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


kovikovi
2021-09-09
skämten landade nästan aldrig, men annars var filmen underhållande! stark 2
fridenpaden
2016-08-23
Helt okej för stunden. Ganska ovanlig humor som kanske inte alltid levererade. Men överlag rolig och underhållande.
Supernaut
2016-02-12
Helt okej hyllning till zombiegenren.
dafreakish
2016-02-01
Smårolig. Småfyndig. Småäcklig. Småpuckad. Dessa ord får sammanfatta denna småcharmiga splatterkomedi med bra skådespelare i mindre bra roller. Värt att kolla på för en stunds dum underhållning.
amam
2015-11-22
Rätt så underhållande zombiekomedi med några riktigt välproducerade scener.

2015-11-15
Inte min typ av film. Att den dessutom var usel gjorde ju inte saken bättre. 1/10
Hallkatla
2015-11-01
Jag visste inte att det var en skräckkomedi, trodde att det var drama, när jag började titta på den, så jag skrattade högt när hästsvansen föll av. Gillade Hobbitskämtet också. Det var väl det...
haajen
2015-11-01
Hade en rätt underhållande stund medan jag såg denna. Verkligen inget som bryter ny mark men den funkar på ett anspråkslöst sätt.
myslas
2015-10-30
En kul premiss och första halvtimmen är faktiskt riktigt kul. Men sedan stannar allting av och det är bara vid ett fåtal tillfällen under sista timmen som man hajar till.
Lotso
2015-10-27
I sin helhet är Cooties en film som har en lovande premies, men tyvärr blir det inte hela vägen filmen kommer. De dramatiska scenerna känns påträngande och tillför inte mycket åt filmen och saktar ner tempot mer. Samt att komedin faktiskt inte var så rolig. Det mesta består bara av grotesk humor och hur dumma lärarna är. Visst så fick jag en del underhållning av Rainn Wilson typiska "jock" karaktär. Samt Elijah Wood var sympatisk och bra i huvudrollen. Men de flesta var dåligt skrivna karaktärer och man ger de ingen personlighet mer än att de är typiska stereotyper med låg IQ, vilket inte resulterar i per automatik skratt. Men där var några skratt filmen bjöd på så det är ingen film där man inte skrattar. Men vad som räddar den är just actionscenerna och när barnen väl attackerar. I´den i sig är helt absurd men också charmen och där underhållningen ligger. Som är tillräckligt att jag rekommenderar den för de som vill se en underhållande zombie rulle med en liten twist på sig.
Visa äldre kommentarer »