Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Cop Land


När en konstapel hålls ansvarig för en våldsam olycka börjar polischefen Heflin själv undersöka fallet, och han upptäcker att allt inte är som det först ser ut.


Originaltitel Cop Land
Regissör James Mangold
Manus James Mangold
Genre Drama, Kriminalare, Thriller, 90-tal
Skådespelare Ray Liotta, Harvey Keitel, Annabella Sciorra, Robert De Niro, Robert Patrick, Sylvester Stallone, Cathy Moriarty, Janeane Garofalo, Michael Rapaport, John Spencer, Peter Berg, Paul Calderon, Edie Falco, Frank Vincent, Noah Emmerich, Arthur J Nascarella
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 8400
Filmnummer 612

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


sodomiten
2023-02-01
En av Stallones bästa filmer.
karlmats
2021-07-22
Mest imponerande här är väl casten, Stallone, Liotta, Keitel, De Niro, Patrick, är onekligen en bra bas att bygga en bra snutrulle kring. Cop Land försöker mycket men blir nog lite för spretig i slutändan. Stallone har ju lätt för att spela lite retarderad med sin italianoengelska men här går han lite för långt för min smak. Småkorrumperade snutar borde dessutom kunna vara mer intressanta än vad Keitel och hans gäng blir här. Nej det finns ett embryo till en bra film här, men jag fastnar inte riktigt för utförande. En ganska stark 2a ändå.
Andreas_
2021-07-09
väldigt bra film men det är mest tack vare Stallone som här gör sin bästa roll i karriären och visar att han verkligen kan agera i mer än explosiv action, detta är ett långsamt och lågmält drama och det hör ju som sagt inte till vanligheterna när det gäller Stallone men ack så bra han är, filmen i sig är inget att hänga i granen egentligen utan det är Stallone med övriga toppskådisar som gör filmen bra, storyn är rätt spretig med massa små under storys om allt möjligt utanför den riktiga storyn, sen är den riktiga storyn lite väl svår att köpa men tack vare skådisarna så gör man det ändå och det blir spännande trots allt men James Mangold är nog inte riktigt rätt regissör för denna film känns det som och skådisarna då, ja förutom den suveräna Stallone som verkligen visar att han har riktiga acting skills i sig så har han ett suveränt gäng runtomkring sig, Ray Liotta, Harvey Keitel, Robert de Niro, Robert Patrick och Annabella Sciorra för att nämna dom största och detta är verkligen Hollywoods elit, åtminstone då filmen kom 1997. Betyget blir en svag 4:a men trots allt en 4:a tack vare skådisinsatserna men med en bättre story också så hade detta lätt kunnat bli en 5:a, väldigt bra film vilket som och bör ses.
BarryHero
2021-05-04
Imponerande rollista och härliga New York-miljöer. Roger Ebert har dock skrivit en bra recension som jag i stora delar håller med om. Filmen har lite för många fokus, karaktärer, och sidohistorier vilket gör att tempot känns väldigt högt under de 104 minuterna och ibland undrar man vad vissa karaktärer ens gör i filmen. Den hade mått bra av antingen en längre speltid eller delats upp i fler delar. Har i ärlighetens namn lite svårt för Stallone i denna nedtonade roll när man i vanliga fall är van med honom som en stor actionhjälte. Filmen försöker vara en Scorese men har en bit dit.
Rai
2021-04-27
Sämst!!! Den här var väl inge bra heller!!!
Raimo_1985
2019-01-21
Jag har sett den här mer än de flesta filmer och jag tycker bara den blir bättre för varje gång.
HerrNenne
2017-06-05
Bra tempo och skådespelarinsatser. Känns nästan lite kort och som om den inte innehåller så mycket ibland.
Stygga-Vargen
2016-11-19
Såg denna film på VHS under början av 00-talet och då tyckte jag den var väldigt bra. Har dock inte sett den sen dess och jag vet inte vad jag skulle tycka om den idag.
Jamesa
2016-04-18
Faktiskt mycket bra film.
Nintendo64
2016-02-25
Bättre än väntat!
Visa äldre kommentarer »