Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

Corky Romano


Precis som i "A Night At The Roxbury" spelar "Saturday Night Live"-aktive Chris Kattan en misslyckad son med ett IQ något under medel. Här är han son till Pops Romano (Peter Falk), en välkänd maffiaboss som är under utredning för diverse olika maffiarelaterade brott. För att kunna bli friad från dessa anklagelserbestämmer familjen att de ska skicka in en undercover-agent som ska sno de filer FBI har på familjen. Den olycklige som får uppdraget blir losersonen som familjen brutit kontakten med och som nu jobbar som veterinärsassistent, Corky (Chris Kattan). Hans fingerade resume och kunskaper är väldigt överdrivna och det blir svårt för Corky att leva upp till dessa tidigare bragder som FB-agent.


Originaltitel Corky Romano
Regissör Rob Pritts
Manus Jason Ward, David Garrett (I)
Genre Komedi, Kriminalare, 2000-tal
Skådespelare Chris Kattan, Peter Falk, Peter Berg, Chris Penn, Vinessa Shaw, Fred Ward, Richard Roundtree, Matthew Glave, Roger Fan, Dave Sheridan, Michael Massee, Vincent Pastore
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 425
Filmnummer 5464

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Björkman
2015-02-07
Underhållande komedi. Ingen toppfilm och ballar ur lite för mycket ett fåtal gånger, men har flera stunder man skrattar åt och det är ju trots allt därför man ser en komedi. För lågt betyg på imdb (ungefär en sexa hade varit mer passande), vilket dessvärre är fallet för flera bra komedier. Kul att se Chris "Nice Guy Eddie" Penn i en annan gangsterroll. Stark tvåa.
Krille80
2014-11-23
Detta var inte bra! Filmen ligger på en dagisnivå rakt igenom och även om man kan sänka sig till den nivå ibland så räcker det inte till mer än ett småleende. Man skäms faktiskt under tiden man ser den men de som verkligen borde skämmas är de, otroligt nog, kända skådisar som medverkar. Nä, denna film glömmer jag med glädje så snabbt som möjligt.

2012-08-23
Kunglig...
dudson
2010-04-19
Fan vilken Rolig film!=) Troligen en av dom Skojsigaste under 2000-talet!! Garvade som bara den:=) Se och Njut...!!!!

2010-02-04
Den var rolig och bra. Chris Kattan är bara för härlig och bra, han har såå härlig utstrålning och leende som är stoort :)
ami86
2009-12-25
Småkul, men rätt kass egentligen.
O´Reilly
2007-09-10
Skittråkig.
merrymaker
2007-08-27
Helt ok film i sin genre. Absolut inget speciellt men Kattan gör ett skönt jobb. Knarkscenen e hur go som helst
Alegria
2006-10-27
Chris Kattans fabulösa minspel (bilscenen med tjejsnuten!! BILSCENEN!!) räddar upp till en...2,4. Vanlig avrundningsregel gäller dock, tyvärr. Men glöm inte BILSCENEN.
Brigante
2006-08-31
Jag skrattar väl på de rätta ställena men jag vet inte om jag skrattar åt det som det är tänkt att jag ska skratta åt. Billig humor.
Visa äldre kommentarer »