Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

Trubbel i paradiset


Komedin följer fyra par som är på semester på en tropisk ö. Medan ett par är där för att arbeta på sitt äktenskap är de andra tre där för att åka jet ski, gå på spa och njuta av att ha roligt i solen. De upptäcker snart att deltagandet i anläggningens parterapi inte är valfritt?


Originaltitel Couples Retreat
Regissör Peter Billingsley
Manus Jon Favreau, Vince Vaughn, Dana Fox
Genre Komedi, 2000-tal
Skådespelare Vince Vaughn, Jason Bateman, Faizon Love, Jon Favreau, Malin Åkerman, Kristen Bell, Kristin Davis, Kali Hawk, Tasha Smith, Carlos Ponce, Peter Serafinowicz, Jean Reno, Temuera Morrison
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 3149
Filmnummer 74776

Recensioner

Skapad 2019-11-09 av sethgecko
Jason (Jason Bateman) och Cynthia (Kirsten Bell) har problem med sitt äktenskap. De kan inte få barn och den ena parten kontrollerar den andra lite för mycket. De bestämmer sig för att åka till ...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av frienatic
Trubbel i paradiset ser imponerande ut på pappret med en skådespelarensemble bestående av ofta roliga personer som Vince Vaughn, Jon Favreau och Jason Bateman. Lägg därtill nya stjärnskottet Kri...   Läs mer »

Kommentarer


pzun
2019-08-05
Tråkig förutsägbar
Brouhaha
2019-07-30
Ändå ganska rolig ibland. Börjar riktigt svagt med massa ungar överallt och en superdryg Malin Åkerman. Men sedan jäklar, Bateman och grabbarna drar till paradiset och träffar en skön uppsättning franska, spanska och engelska infödingar. Jag tror alla kan se det roliga i en vältränad man med små badbyxor som demonstrerar sexuella yogapositioner.
gjoob
2018-05-17
Inget nytt under solen. Som andra filmer i genren fast tråkigare skämt och längre mellan skratten. Skämt som inte ens är roliga från början upprepas in absurdum. Blev för irriterad av den för att ge något annat än ettan.
wasteoftime
2017-12-26
Den här filmen är väl ungefär allt som är dåligt med dessa massproducerade komedier. En del av dem är ju givetvis helt okej eller till och med bra. Men ibland blir det ju bara så att allt som är dåligt hamnar i en och samma rulle. Det är inte fruktansvärt, men det är verkligen inte bra. 3,0 på SH-skalan.
yrkeschaufföre
2017-12-10
För mycket Vince, konstig intrig och för lång. Jag hade gärna sett mer av Kristin Davis som funkar bra i sin roll. Och Jean Reno är ju rolig. Som helhet får den en riktigt svag trea.
Murvel48
2017-12-09
Vilken hopplös smörja. Dom kunde skippat 20 minuters övertalningsförsök i början av filmen - då hade vi i alla fall sluppit 20 minuter av smörjan...
Busbybabe25
2017-10-04
Trött film som inte ens har någon feelgoodkänsla, trist att så många fina skådisar kastar bort sin talang på ett svagt manus.
KyLLo
2017-03-22
"Boom... boom... boom."
zeke_karlsson
2016-07-30
Boom
Tatty
2015-03-22
Mysig, mjuk och lagom skön film. Gillar Jean Reno i filmen. Helt olik honom jämfört med filmen Leon.
Visa äldre kommentarer »