Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Crawl


När en massiv orkan drabbar Florida ignorerar Haley evakueringsråden för att leta efter sin pappa som är försvunnen. Hon hittar honom allvarligt skadad i källaren av deras familjehem, och fastnar där på grund av översvämningarna. Haley och hennes pappa upptäcker snart att den stigande vattennivån är det minsta av deras problem.


Originaltitel Crawl
Regissör Alexandre Aja
Manus Alexandre Aja, Michael Rasmussen, Shawn Rasmussen
Genre Action, Thriller, Skräck, 2010-tal
Skådespelare Kaya Scodelario, Barry Pepper, Morfydd Clark, Ross Anderson, Anson Boon, George Somner, Ami Metcalf, Jose Palma, Annamaria Serda, Savannah Steyn, Jovana Dragas, Colin McFarlane, Tina Pribicevic
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 244
Filmnummer 133551

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Dream
2023-04-15
Hjärndött och orealistiskt. Fast som en dum action slinker den igenom.
dudson
2022-07-19
Croc rullar är ju oftast rätt coola jämförvis mot haj filmer, som det finns ändlöst...många utav. Fast tyvär denna Croc soppa var överlag seg/beige. Måste ändå ge cred till den klastrofobiska känslan som var konstant närvarande.
finkan
2021-11-01
Tittade med ett öga emellanåt..
vonadel
2021-10-05
Var ett tag sedan jag såg denna, men glömt att lägga in. Minns att jag tyckte den var ganska bra. Nånstans mellan 6-7/10 men får nog ändå nöja mig med 6. Spännande och välgjord. 6/10
Stygga-Vargen
2021-08-13
Ganska spännande film med bra skådespelare.
Tatty
2021-06-17
Riktigt nervig film.
Starlette
2021-02-05
Men snälla. En del scener är så löjliga och det är omöjligt att en människa klarar sig från en attack.
mammene
2021-01-12
Sällan man ser så här mycket korkade handlingar i en och samma film, och att det i längden verkar fungera för dem men inte för alla andra som försöker rädda dem. Så dyker det upp stora gläfsande alligatorer på de mest oväntade ställen, som slukar allt i dess väg, men det är klart att vissa klarar även det, det blir ju bara löjligt till slut. Ett enda kämpande och skrikande i 87 minuter är mer än vad jag klarar, när de sedan blir överdrivet sentimentala vet jag inte vad som är värst. Det sämsta jag sett på länge och hoppas jag inte behöver se något slikt i framtiden.
Abigor
2021-01-07
Hade hoppats på mer. Känns delvis väldigt standard 90-tal.
ekneB
2021-01-06
Om man bortser från att karaktärerna är mer stryktåliga än Batman och kompani så är det en effektiv film för det den är. Krokodilfilmer har sällan varit jätteläskiga av någon anledning och den här är nog den bästa jag sett, men det är med dom trånga utrymmena i samband med hotet som gör den effektiv.
Visa äldre kommentarer »