Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Crippled Masters


Lee Ho har brutit mot reglerna i sin klan. Som straff låter hans ondskefulla ledare Ling Chang Kung hugga av honom armarna. Efter att straffet har utförts så slängs Lee Ho ut och förvisas från byn. Livet som handikappad är svårt. Han retas och behandlas som en pestsmittad utav alla utom den snälle begravningsentreprenören som tar hand om honom ett tag. Efter ett tag så stöter han på Kung Suh Ching, mannen som lät utföra den ondskefulle ledarens order. Kung har nu fått smaka på samma medicin genom att ha fått sina ben förstörda utav den elake ledaren. Till en början är de bittra fiender, men en gammal kung-fu mästare lyckas få de att bli vänner. Mästaren lovar att träna upp både Lee och Kung så att de kan hämnas på den ondskefulle Ling Chang Kung.


Originaltitel Tian can di que
Alternativ titel The Crippled Masters
Regissör Lo Chi
Genre Drama, Action, 70-tal
Skådespelare Jackie Conn, Frankie Shum
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 45
Filmnummer 14779

Recensioner

Skapad 2019-10-30 av CyberShrimp
Stackars Lee Ho har gjort något dumt. Han har brutit mot reglerna i sin klan och för det ska han straffas. På uppdrag från ledaren Ling Chang Kung får Lee sin armar avhuggna av några klanmedlemm...   Läs mer »

Kommentarer


Gordyal
2015-12-26
Bortsett från det fantastiska faktum att denna film över huvud taget existerar så finns det inte särskilt mycket positivt att tillägga. Kung fu-film utgör ingen favoritgenre, och utan Bruce Lee eller motsvarande, så blir det bara B:igt, tråkigt och tjatigt. Visst är det fascinerande med de båda krymplingarna, men inte i en hel film (ett femminuters youtube-klipp hade varit perfekt). Korkad story, jobbiga ljudeffekter och så lite buskis på det - nja... (5/15)
kungkalas
2011-11-19
Mycket underhållande, fartfylld film rakt igenom. Jag älskar hur såna här kung fu-rullar ofta slutar. Inget tjafs, pang på bara. Dessutom är jag sjukt imponerad över huvudpersonernas kung fu-skills.
Madman_86
2008-03-03
Helskön kung fu-film.
menschenfeind
2005-09-15
Underhållande!
sargad
2005-08-08
Lätt den bisarraste kung fu filmen hittills!
Chewable
2004-07-26
hahahahahahahahahahahaha
CyberShrimp
2003-08-11
Riktigt udda film! Handikappade skådisar som kan kung-fu. Det är något som man inte ser varje dag.