Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Crocodile Dundee – en storviltjägare i New York


Krokodiljägaren Mike Dundee kommer från Australiens vildmark till New Yorks storstadsdjungel...


Originaltitel Crocodile Dundee
Regissör Peter Faiman
Manus John Cornell, Ken Shadie, Paul Hogan
Genre Komedi, Äventyr, 80-tal
Skådespelare Paul Hogan, Linda Kozlowski, John Meillon, David Gulpilil, Ritchie Singer, Maggie Blinco, Steve Rackman, Gerry Skilton, Terry Gill, Peter Turnbull, Khristina Totos, Mark Blum, Michael Lombard, Reginald VelJohnson, Graham 'Grace' Walker
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 60245
Filmnummer 16

Recensioner

Skapad 2019-11-16 av Rollywood
Storviltsjägaren Mike Dundee (Paul Hogan) lever ett med naturen. Uppfostrad av Australiens urinvånare aboriginerna ryktas det om att han kan kommunicera med naturlivet. När den amerikanska reporter...   Läs mer »

Skapad 2019-11-13 av billybob
Crocodile Dundee är en skön och rolig film. Vi får följa Mick Dundee (Paul Hogan). Han har nyligen överlevt ett krokodilangrepp. Därför vill Sue Charlton (Linda Kozlowski) gör ett reportage o...   Läs mer »

Kommentarer


Starkbröl
2023-05-28
Oförarglig film, men det händer ju egentligen inte någonting, det är bara en serie vinjetter, ofta ganska taffligt utförda -- och speciellt kul är det inte heller. Hogan klarar sig genom filmen på ren karisma och Kozlowski på drömsk söthet, även om de klarar sig som skådisar också, speciellt Kozlowski är faktiskt riktigt duktig i sin begränsade roll och jobbar mycket med mimiken. Det finns också verklig kemi mellan dem vilket bidrar till den mysiga stämningen, och mycket riktigt så blev de ett par och gifte sig efter uppföljaren.
päronanton
2022-02-20
Helt underbar! Jag älskar den! Fina miljöer, bra skådespel av Paul Hogan och Linda Kozlowski. Bra musik!
Dream
2020-12-26
Första halvan i djunglen är skönare än andra halvan i staden. Men av alla dessa klassiker som brukar gå runt jul eller påsk så tillhör den här en av mina favoriter. Då den känns någorlunda realistisk jämfört med filmer som (Die Hard. Rambo eller Ensam Hemma) som är helt överdrivna och aldrig hade kunnat hända i verkligheten.
idaho1981
2019-11-23
Så illa att jag till och med glömt betygsätta den fast jag såg den för så många år sen. Vill helst inte minnas den upplevelsen heller så det här är sista gången jag gör det.
Ghostface
2019-04-24
Förstår att detta var en succé 1986 men tiderna förändras. Det är inte humorlöst men det händer inte särskilt mycket.
sodomiten
2018-05-21
Vet ni vad som är problemet här? Det finns ingen grundläggande handling. Dom lallar en stund i australien och sedan i new york, men det händer ingenting som för filmen någon vart och sen tar det slut. Kan vara ett av de sämsta manus genom alla tider.
Nalleman
2018-03-15
Så dåligt så det är pinsamt!
Rai
2017-11-28
he, he, he det här är ju en dålig klassiker...
Golazo
2017-10-03
Självklar 5a.
yrkeschaufföre
2017-09-10
Den skulle kunna få en fyra av nostalgiskäl men eftersom den ändå är så pass bra så får den en vanlig trea istället. Vissa scener känns föråldrade men de mesta funkar utmärkt.
Visa äldre kommentarer »